woensdag 21 december 2022

Wat Als Jouw Derde Oog Niet Wijd Open Is? 21 december 2022


Wat Als Jouw Derde Oog Niet Wijd Open Is? 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 20 December 2011

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij volgen voortdurend jullie vooruitgang daar op planeet Aarde terwijl wij een gevoel van geduld in onszelf handhaven, omdat wij begrijpen hoe moeilijk het werkelijk is wat jullie doen. En we weten dat echte groei en vooruitgang niet van vandaag op morgen plaatsvinden. Het kost tijd, en we weten dat jullie altijd in de goede richting gaan, dus wanneer we naar jullie kijken, doen we dat met de verwachting dat we enige vooruitgang zullen zien, en dat we in staat zullen zijn met jullie op die vooruitgang voort te bouwen.

Wij zullen merken wat werkt, en wij zullen met dat momentum meegaan, in plaats van te proberen jullie te dwingen te groeien en uit te breiden in de richtingen waarin wij jullie zouden willen zien groeien en uitbreiden. Wij raden jullie aan dit ook met jezelf te doen. Wij raden jullie aan geduld te hebben met jezelf en tegelijkertijd de wetenschap vast te houden dat jullie in feite in de goede richting gaan, en wij raden jullie ook aan te blijven stromen met de energie die jullie het snelst beweegt in de richting die jullie uiteindelijk willen gaan.

Laten we zeggen dat jullie je spirituele gaven en vermogens willen ontwikkelen, en je merkt dat je energie kunt voelen in je handen, en je hebt enig succes gehad met het werken met mensen als energiegenezer, maar je merkt ook dat je je helderziende vermogens nog moet ontsluiten. In plaats van te klagen over het feit dat je dat wijd geopende derde oog niet hebt, raden we je aan mee te gaan met de stroom van de energieën die voor jou gemakkelijker stromen. Wij raden je aan je te richten op de gaven die zich al laten zien, de dingen die voor je werken, de vaardigheden waar je vertrouwen in hebt.

En weet dat al het andere op het juiste moment komt. Je hoeft niets te forceren op je reis, maar je moet er wel op vertrouwen dat alles voor je vooruit gaat, want dat is zo. En nu je weet dat we je helpen met de gebieden waarop we je de meeste vooruitgang zien boeken, zul je misschien eerder geneigd zijn dat momentum dat je hebt te gebruiken, zodat je kunt blijven stromen in die richting die voor jou het gemakkelijkst is om in te bewegen.

De overgang van de derde naar de vierde en vijfde dimensie is al moeilijk genoeg. Jullie hoeven het jezelf niet moeilijker te maken. Wij, en anderen zoals wij, proberen het altijd gemakkelijker voor jullie te maken, en dat kunnen we, vooral als we jullie hulp hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met u in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org