woensdag 21 december 2022

Vooraanstaande arts onthult ‘verwoestende’ vaccinatiebijwerkingen, en zegt dat artsen worden ‘gecensureerd’ by doezelfnormaal | dec 21, 2022

Dr. Kerryn Phelps houdt een toespraak voor haar team en de media in de North Bondi Surf Lifesaving Club in Sydney, Australië, op 20 oktober 2018. (Cole Bennetts/Getty Images)


Door Jack Phillips – senior verslaggever voor The Epoch Times in New York. Dit artikel verscheen op 20 december 2022 in The Epoch Times


Voormalig Australisch parlementslid Dr. Kerryn Phelps onthulde dat zij en haar partner ernstige en aanhoudende verwondingen hebben opgelopen door een COVID-19-vaccin en suggereerde dat het werkelijke aantal bijwerkingen dat verband houdt met de injecties veel hoger is dan wat de officiële gegevens laten zien.

Phelps zei dat haar partner naar verluidt “een ernstige neurologische reactie had gehad” slechts enkele minuten na ontvangst van een Pfizer COVID-19-vaccindosis met onder meer “brandend gezicht en tandvlees, paresethesie en gevoelloze handen en voeten, terwijl ik, een andere arts en een geregistreerde verpleegster op het moment van immunisatie” , aldus news.com.au.

“Ik blijf de verwoestende effecten anderhalf jaar later observeren met de toevoeging van vermoeidheid en bijkomende neurologische symptomen, waaronder zenuwpijn, veranderde reukzin, visuele stoornissen en musculoskeletale ontsteking”, beweerde ze. “De diagnose en het oorzakelijk verband zijn bevestigd door verschillende specialisten die me vertelden dat ze ‘veel’ patiënten in een vergelijkbare situatie hebben gezien.”

Phelps zei dat ook zij een vaccingerelateerde verwonding opliep nadat ze in juli 2021 haar tweede dosis Pfizer had gekregen.

“Ik heb een CT-longangiogram, ECG, bloedonderzoek, hart-echo, transthoracale cardiale stress-echo, Holter-monitor, bloeddrukmeting en autonome testen gehad”, zei de dokter. “In mijn geval resulteerde het letsel in dysautonomie met intermitterende koorts en cardiovasculaire implicaties, waaronder kortademigheid, ongepaste sinustachycardie en bloeddrukschommelingen.”

Voordat ze de injectie kreeg, zei Phelps dat ze “veel huiswerk deed voordat ze het vaccin kreeg, vooral over de keuze van het vaccin op dat moment”, aldus rapporten. “Toen we vroegen naar nadelige bijwerkingen, kregen we te horen dat ‘het ergste dat zou kunnen gebeuren anafylaxie zou zijn’ en dat ernstige reacties zoals myocarditis en pericarditis ‘zeldzaam’ waren.”

Vooruitlopend op het stigma dat zou worden geassocieerd met het melden van hun vaccingerelateerde verwondingen, zei Phelps dat noch zij, noch haar partner “anti-vaxxers” zijn, eraan toevoegend dat “mensen met vaccinletsel geen anti-vaxxers zijn. Ze willen zichzelf beschermen tegen de ernstige gevolgen van COVID”, meldde de Sydney Morning Herald.

Zowel de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) als de Therapeutic Goods Administration van de Australische overheid zeggen dat COVID-19-vaccins de meest effectieve manier zijn om sterfgevallen en ziekenhuisopnames als gevolg van het virus te verminderen. Ze zeiden dat de vaccins enkele bijwerkingen kunnen veroorzaken, waaronder hoofdpijn, spierpijn, koorts en koude rillingen, hoewel steeds meer onderzoeken hebben aangetoond dat er een verhoogd risico is op myocarditis en pericarditis na vaccinatie, met name bij jongere mensen.

Toen Phelps de vaccingerelateerde verwondingen aan de Therapeutic Goods Administration meldde, heeft het bureau hen ‘nooit opgevolgd’, zei ze.

De dokter zei ondertussen dat ze met andere artsen sprak “die zelf een ernstige en aanhoudende bijwerking hebben meegemaakt”, maar dat “vaccinatieletsel een onderwerp is waar maar weinigen in de medische wereld over wilden praten.”

“Regelgevers van de medische professie hebben de openbare discussie over bijwerkingen na vaccinatie gecensureerd, met bedreigingen voor artsen om geen openbare verklaringen af ​​te leggen over iets dat ‘de uitrol van vaccins door de overheid zou kunnen ondermijnen’ of het risico lopen op schorsing of verlies van hun BIG-registratie,” zei Phelps.

Andere details

Enkele weken geleden werd geschat dat de Australische regering het komende jaar tot $ 49,35 miljoen (AU $ 77 miljoen) zou moeten betalen aan schadeclaims door vaccins. Tot nu toe heeft de regering $ 937.000 uitbetaald nadat enkele honderden aanvragen waren geaccepteerd onder de Australische COVID-19 Vaccine Claims Scheme, onthulden budgetcijfers.

“We hebben iets minder dan 350 vragen gehad over nadelige resultaten, en ze waren zeer gevarieerd, maar de meeste hebben een aandoening die een blijvende impact heeft”, vertelde letselschadeadvocaat Clare Eves in oktober aan The Epoch Times.

In de Verenigde Staten brachten meldingen van vaccingerelateerde verwondingen sommige functionarissen, zoals de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, ertoe om een ​​onderzoek in te stellen.

“En dus deden we een onderzoek in Florida en we zagen een toename van 86 procent in problemen in hartgerelateerde activiteit van mensen van 18 tot 39 jaar door mRNA-vaccins”, zei DeSantis.

Volgens het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Centers for Disease Control and Prevention werden op 2 december 2022 ongeveer 906.544 bijwerkingen gemeld met betrekking tot alle goedgekeurde COVID-19-vaccins in de Verenigde Staten, waaronder 15.584 sterfgevallen. 

Er is contact opgenomen met Pfizer voor commentaar.