woensdag 14 december 2022

VOLG HET LICHT! ~ MIEKE VULINK


VOLG HET LICHT!
Lieve mensen, we naderen het einde van een heel bijzonder jaar. Tijdens onze Lichtcirkel is het nog eens extra duidelijk geworden hoe intens alle processen zijn geweest, maar ook wat een enorme groeispurt we met elkaar gemaakt hebben!
Voordat we in 'winterslaap-modus' gaan, om alles van dit jaar te kunnen integreren en lekker uit te rusten, heb ik nog wat leuke persoonlijke mededelingen!

NIEUWSBRIEF
* Via mijn Nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en wanneer er weer een Lichtcirkel aan komt. Je kunt je via mijn website opgeven voor de Nieuwsbrief:

BOEKEN
* Mocht je mijn boeken nog niet kennen; ze zijn nog tot einde 2022 in de aanbieding bij de Uitgever (samen voor €37,50):

HUIS GEZOCHT
* Zoals sommigen van jullie weten: Vincent en ik wonen al 4 jaar in een (te) klein vakantiehuisje. Om het Lichtwerk goed te kunnen voortzetten hebben we meer ruimte, stilte en natuur nodig! Ergens wacht er een ander, betaalbaar, vrijstaand huis op ons, in de buurt van Zutphen. Zegt het voort; hoe mooi zou het zijn als we binnenkort naar de goede plek geleid mogen worden!

HELENDE KLANKEN; MIJN PIANOVERHAAL
* Nog even een persoonlijke bekentenis. Jullie positieve reacties op mijn pianospel hebben me enorm bemoedigd! Als cum laude afgestudeerde concertpianiste kwam ik, 40 jaar geleden, via heftige processen vol op het spirituele pad terecht. Gaandeweg ging de klep van de vleugel dicht, want ik was 'veel te gevoelig' voor het internationale podium met alle concurrentie een veeleisendheid daar omheen. Ik kreeg het niet helder wat ik met de vleugel aan moest, en een deel van mij zei 'Ach, dit is geweest, dat pianodeel.'

Maar 2 maanden geleden hoorde ik in Frankrijk drie keer 'Clair de Lune' van Debussy. Alle drie de keren barste ik in snikken uit en ik besefte: mijn ziel roept!
Sinds 2 maanden is de vleugelklep weer open, Clair de Lune staat op de lessenaar en ik heb moed gevat om weer een lesje te halen bij Jacques Hendriks, mijn toenmalige pianodocent van het Arnhems conservatorium, die met zijn 91 jaren godzijdank nog op Aarde is!

Echter ... vlak daarvoor knakte het topje van mijn rechter middelvinger tijdens het bed opmaken. De gescheurde pees heeft me ervan bewust gemaakt hoe diep mijn eigen miskenning me in de weg heeft gezeten. Maar ook hoe groot mijn kennis en liefde voor helende klanken zijn. Het is alsof mijn klankdeel opnieuw geboren wil worden ...
Moge dit persoonlijke verhaal je bemoedigen om in jouw leven toe te laten wat je ten diepste gelukkig maakt!

VOLG HET LICHT!
* De afbeelding hieronder verbeeldt de Ster, die de drie wijzen uit het Oosten (drie geincarneerde Lichtmeesters!) naar de geboorte van Yeshua op aarde gewezen zou hebben. Graag deel ik de link naar een mooi artikel (in het Engels) over deze Ster:

Maak liefdevol ruimte voor jouw nieuwe geboorte