zondag 25 december 2022

Update ~ Dr Schavi


Zonnewinden worden momenteel geregistreerd als reizend met "555" kilometer per seconde (km / s), en zonnevlammen worden gerapporteerd als zijnde in de "C-Klasse" -bereiken, maar de coronale massa-ejecties (CME's) die daaruit exploderen, hebben aurora's veroorzaakt over de hele wereld, en wat een "geomagnetische storm" wordt genoemd, heeft plaatsgevonden.Deze elektromagnetisch geladen deeltjes komen zowel in de richting van de zon als in de andere kant van onze planeet.

Als ionisaties kunnen ze alles doordringen, inclusief het fysieke voertuig.

Dit is de reden waarom de energie waar nu bijna dagelijks naar wordt verwezen - "Bio-fotonen" - zo belangrijk is om te begrijpen in hun werking in de schepping, omdat ze buitengewoon nuttig zijn, en in feite van vitaal belang zijn, voor het transformatieproces dat de mensheid doormaakt. ervaren.
Het "Levenslicht" dat ze dragen, helpt niet alleen bij het proces van "wedergeboorte", maar ze zijn ook beschermend, genezend en dragen informatie over van cel naar cel en werken samen met elke DNA-streng om een ​​netwerk te bieden dat verheven kennis kan reis door gestaag ontwakend bewustzijn terwijl het langs de "Highway of LIGHT" beweegt.

Kosmische gebeurtenissen hebben zich op niveau gebracht, aangezien deze maand december de uitlijning van onze zon met de "Grote Aantrekker" (7 december), Jupiter die Ram binnengaat (ook 7 december), de voorschaduw van Mercurius (ook 7 december), de winter en de zomer heeft verwelkomd. Zonnewendes (21 december), Nieuwe Maan (23 december), Venus gaat Steenbok binnen (11 december), Neptunus beweegt direct (4 december) en Chiron gaat direct (23 december).

Dit alles is "boven" aan de gang terwijl de mensheid zich voorbereidde op Hannukkah, Kerstmis en Kwanzaa "beneden".

Getal 5
De boodschap is: “Schenk aandacht aan Goddelijke openbaring; streef ernaar om het fysieke, emotionele, mentale, transcendentale en kosmische 'zelf' te versterken en meditatie in het leven op te nemen. Spreek tot God vanuit het hart”. (Mijn dank aan Edward Hoffman voor zijn kabbalistische onderzoek).

In het numerologische systeem van Pythagoras geeft het getal "5" "wijsheid", "reizen", "verandering", "groepsoriëntatie" en "vrijheid" aan.
We hebben ook vijf basiselementen: aarde, lucht, vuur, water en ether.
Interessant is dat Jupiter de vijfde planeet vanaf onze zon is en de grootste planeet is en zweeft in een atmosfeer van waterstof en helium.

De cirkels eromheen zijn water en ammoniak.

Het is deze maand naar Ram verhuisd, zoals hierboven vermeld.

Jupiter bezoekt elk sterrenbeeld een jaar lang met onderweg een periode van retrograde. Met zijn aankomst in Ram biedt het een compleet nieuwe twaalfjarige ervaringscyclus aan het zonnestelsel, en dus aan de Aarde/Gaia.

Denk twaalf jaar geleden terug aan 2011 en wat je toen meemaakte.

Er kan een herhaling zijn - op een betere en hogere manier - van wat er op dat moment voor je gebeurde als je hebt gewerkt aan het verkrijgen van HOGERE KENNIS, wat een van de belangrijkste metafysische kenmerken van Jupiter is.

Het regelt het teken Boogschutter, en onlangs is ons zonnestelsel uitgelijnd met het centrum van onze melkweg, dat zich op 28 graden Boogschutter bevindt! De boodschap van dit teken is reizen over lange afstanden (letterlijk of in bewustzijn), filosofische ontwikkeling, educatieve vooruitgang en ontvangst van HOGERE KENNIS.

Er is veel om over na te denken in dit "Nu" terwijl we een nieuwe "Jupitaire" ervaringsronde ingaan. Er is veel dat in onze tijdschriften kan worden opgeschreven.

Welke festiviteiten er ook worden gepland en genoten deze maand, laten we ons in de eerste plaats concentreren op het vasthouden aan BRON LICHT, want dat is onze ultieme genezing, bescherming, welvaart, vreugde, wijsheid en transformatie.

Dat is de reden waarom in het oude Sanskriet een van de namen voor SOURCE, vertaald in het Engels, "THE ALL" is.

HEILIGE VERLICHTING voor iedereen!