vrijdag 16 december 2022

Meer Realisatie Ontwikkelen ~ 15 december 2022 ~ Kenneth Schmitt


Meer Realisatie Ontwikkelen

Door: Kenneth Schmitt – 12 december 2022

Met al het krachtige inkomende licht en de bewustzijnsverhogende energieën die we ontvangen, krijgen we mogelijkheden om de perspectieven en overtuigingen die onze uitgestrektheid en vreugde hebben onderdrukt, te overstijgen. De beperkingen waarin wij ons hebben laten insluiten lossen op onder de instroom van omhullend liefdeslicht. 

We hebben een krachtige kans om ons eigen creatieve potentieel te realiseren in overeenstemming met de energie in het hart van ons Wezen. Door ons in dankbaarheid en vreugde open te stellen voor de mooiste ervaringen die we ons kunnen voorstellen en waarvan we voelen dat we eraan deelnemen, kunnen we de levens creëren die we echt willen.

Buiten onze eigen essentie kan niets ons beïnvloeden. Wij zijn soevereine wezens van eeuwig bewustzijn, begiftigd met het bewustzijn van de Schepper, slechts beperkt door onze eigen keuzes. 

Door de energetische fixaties waaraan we onszelf hebben onderworpen, om volledig deel te nemen aan de menselijke ervaring, worden we sterk uitgedaagd om onze persoonlijke Zelf-identiteit te realiseren. We hebben ons ware oneindige bewustzijn slim voor onszelf verborgen gehouden, maar we hebben één aspect van ons Wezen bewaard dat ons kan begeleiden om te ontwaken uit de hypnotische trance van empirische dualiteit en te beseffen wie we werkelijk zijn. Deze begeleiding is niet opdringerig en vereist onze bewuste aandacht.

Als we onze persoonlijke drama’s kunnen loslaten en ons kunnen ontspannen in een staat van dankbaarheid en vreugde, kunnen we ons beginnen te openen voor een rijk van inspiratie en grenzeloos bewustzijn in ons eigen bewustzijn. Dit is onze verbinding met het universele bewustzijn en het oneindige creatieve vermogen voorbij de dichtheid van onze geïncarneerde aanwezigheid. In de diepte van ons bewustzijn hebben we een aanwezigheid van bewustzijn voorbij de beperkingen van tijd en ruimte, alsook het vermogen om onze vibraties in het kwantumveld te projecteren voor manifestatie in ons huidige leven.

Als we ons opzettelijk afgestemd houden op onvoorwaardelijke liefde, zoveel als we toelaten en zoveel als we ons kunnen voorstellen, identificeren we transcendente trillingspatronen die we gemakkelijker herhaaldelijk kunnen vinden. We kunnen ons voorstellingsvermogen blijven uitbreiden tot we een onbeperkt bewustzijn kunnen realiseren. Dit is een natuurlijk proces, en het gebeurt wanneer we dat ten diepste en met volledig vertrouwen willen. Dit is waartoe wij als oneindig krachtige scheppers zijn ontworpen. Door het ego-bewustzijn te overstijgen, kunnen we er impliciet op vertrouwen dat we helder en doelbewust onze eigen positieve en levensbevorderende vibraties belichamen en projecteren.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org