vrijdag 23 december 2022

Kosmische Frequentie Nieuws ~ Dr Schavi



Kosmische Frequentie Nieuws
Mensen die werken aan het ontwikkelen van HOGERE KENNIS, en dus een HOGER BEWUSTZIJN, ontvangen echter enorme doses BIO-FOTONEN – LEVENSLICHT – dat hen volledig transformeert, zowel fysiek, mentaal en emotioneel als natuurlijk ook spiritueel naarmate ze GROTERE BEWUSTZIJN.
Zulke personen sturen ook atoomdeeltjes de ethers in die zich manifesteren als VREDE, LIEFDE, WIJSHEID, OVERVLOED, enz. – de ONVERANDERLIJKE GOEDHEID VAN HET "ALL".
Dus hun versnellende LICHT "vecht" met de duisternis, en SOURCE helpt hen omdat hun zich ontwikkelende gerechtigheid is als een telegram dat naar "Angelic Soldiers" is gestuurd om hulp te vragen.
Deze "soldaten" zijn de ENGELEN, AARTSENGELEN, DEVA'S, DEVIS, NETERU van bepaalde in de oudheid geopenbaarde paden - die allemaal "vorm" hebben aangenomen als LICHT, als BIO-FOTONEN, als PRANA, als KI, als CHI, enz. uit dit rijk van zijn onrecht, onderdrukking, ziekten, hongersnoden, vervuiling van onze planeet en meer verachtelijk gedrag.
Terwijl dit gebeurt, wordt de magnetosfeer van onze planeet geleidelijk sterker en zendt onze zon bakens van aangepast LICHT uit ("De zon zal opkomen met genezing in haar vleugels" [Maleachi 4:2 van de HEILIGE BIJBEL]) aangezien het ook wordt aangepast.
Met elke "stap" die door de Fotonengordel wordt gezet en met elke stroom van LICHT van Boogschutter "A" in het centrum van onze melkweg, en met elke gloeiende straal van de Grote Aantrekker, vormen deze kosmische krachten de eerste verdedigingslinie.
De ONEINDIGE AANWEZIGHEID heeft een uitgestrekte kosmos gecreëerd die alle energie vrijgeeft die nodig is in elk tijdperk van het ruimte/tijd continuüm om het gebrek aan afstemming van de mensheid (en de wezens van andere planeten) met de BRON te corrigeren.
“LICHT Activatie Ervaringen” (“Ascensie Symptomen”) laten dichtheid los zodat kristallisatie – vaak aangeduid als “wedergeboorte” – kan plaatsvinden, en daarom worden ze sterker, ook al voelen ze alsof ze niet ideaal zijn omdat ze dat wel zijn. als zo ongemakkelijk ervaren.
Wie wil er in een "normale" gemoedstoestand de hele nacht constant wakker worden en dan de dag doorkomen met een leeg gevoel van energie?
Wie wil er nu pijnlijke spieren en gewrichten hebben?
Wie wil er migrainehoofdpijn hebben?
Wie wil er nou duizelig zijn, druipende sinussen hebben, misselijk zijn, angstig zijn en andere fysieke, mentale of emotionele ongemakken hebben?
Deze lijken meer op straffen dan op aanpassingen aan DNA en cellulaire records voor de ontvangst van LICHT.
Maar is de pijnlijke bevalling van een vrouw een straf voor het aangaan van seksuele intimiteit?
Is de geboorte van de lieve kleine baby een vloek?
Het antwoord is "NEE" op elk van deze vragen.
Het vrijgeven van celresten en hun DNA van eeuwen na eeuwen van vaak traumatische ervaringen is geen leuke dag in het pretpark!
De mensheid wordt voorbereid op een terugkeer naar haar oorspronkelijke staat - LICHT!
De dagelijkse "training" van inkomende kosmische krachten die zich gedragen als strikte "coaches" die ons voorbereiden op een kampioenschapsevenement, veroorzaakt uitspraken als "Oh mijn God!" of "Ik weet niet hoeveel ik hier nog tegen kan!" of "Oh nee, niet weer!".
Dit is begrijpelijk. Laten we het script echter omdraaien. Laten we in plaats daarvan zeggen: "IK ONTVANG GEMAKKELIJK BIO-FOTONEN VAN DE BRON".
Haal vervolgens een paar keer diep en kalmerend adem.
Als een persoon denkt dat de reis van het ontvangen van LICHT moeilijk en niet de moeite waard zal zijn, dan is dat wat er zal gebeuren.
Het LICHT wordt gedimd.
Het materiële fysieke voertuig zal zich alleen beginnen te relateren aan "3D" medicijnen, operaties, ex-stralen, en zal dan zijn neerwaartse afglijding naar vernietiging beginnen.
Bewustzijn zal zijn teruggegaan naar '3d' chaos.
Hier is nu de vraag die iedereen zou moeten kunnen beantwoorden: Wat is de sleutel tot het ontvangen van LICHT of duisternis?
Het antwoord is: VRIJE WIL!
Terwijl onze magnetosfeer nog steeds wordt omhuld door plasma - zowel van binnen als buiten ons zonnestelsel - en terwijl BRONLICHT naar ons toestroomt met transformerende BIO-FOTONEN, voer je de rituelen van je specifieke pad uit en WEET MET GELOOF dat je "geboorte bent". ”opnieuw met Aarde/Gaia.
Als je jezelf verzorgt, zul je beter in staat zijn om aan het LICHT te wennen.
Deze woorden van dit CFN-rapport zijn voor velen niet nieuw, maar terwijl we snel door de laatste dagen van dit jaar gaan (ook al is tijd niet echt lineair en door de mens gemaakt), is het herhalen van belangrijke informatie noodzakelijk omdat het LICHT meer zal worden. intens, en de magnetosfeer krijgt meer plasmadruk.
Het wordt gerepareerd, verzegeld en beschermd. Zo zijn wij.