woensdag 14 december 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGMIDDAG 14-12.EXTRA UPDATE: Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGMIDDAG 14-12: Het is pittig vandaag met de zeer hoge X-ray pieken en de hoge zonnevlammen.

EXTRA UPDATE:
EN HET GAAT MAAR DOOR. NU WEER EEN M-6.36 rond 15:30 uur. (bijna X-klasse zonnevlam).


PITTIG HOGE M-KLASSE ZONNEVLAMMEN
Ondanks de lage kans op grotere M-klasse zonnevlammen, kwam er een serie van grotere M-klasse zonnevlammen. Zie lijst (+1 voor onze tijd.) De zonnevlammen waren niet op de aarde gericht.
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

GAT CORONA AARDE GERICHT
Er staan een groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. Dit duurt nog ong. 4 dagen. (Symptomen:hoge fluittonen en ruis is oren en hoofd.)
ZEER HOGE X-RAY PIEKEN
Er waren ZEER hoge X-ray pieken tussen 1:00 en 5:00 uur van ong.175 p/cm³ die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Mogelijk begon het al rond 22:30 uur, toen was er geen weergave. En ook nog iets minder hoge X-ray pieken van rond de 75 p/cm³ tussen 7:00 en 9:30 uur.
(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Kijk voor de andere verstoringen het eerdere bericht van deze woensdag.

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com