maandag 26 december 2022

De Sleutels Tot Ons Prachtige Universum ~ 25 december 2022 ~ Daniel Scranton



De Sleutels Tot Ons Prachtige Universum

Gechanneld door: Daniel Scranton – 24 December 2022

“Groeten.Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben de neiging om naar het positieve te zoeken in een persoon, een situatie, een gebeurtenis en zelfs in onze eigen geschiedenis.Als we terugkijken op de levens die we in fysieke vorm hebben geleefd, hebben we de neiging om te zien hoe alles positief was in onze levenservaringen. Soms is niet krijgen wat je wilt de best mogelijke uitkomst in een situatie, maar het kan heel moeilijk zijn om dat te zien als je midden in die situatie staat en daardoor zelfs emotioneel pijn doet. Maar een jaar later kijk je misschien terug en realiseer je je dat wat je wilde niet zo goed was als wat je uiteindelijk kreeg.

Het is echter moeilijk om dat te onthouden op het moment van een teleurstellende ervaring. Hopelijk ga je, met genoeg ervaring daar op aarde, beseffen dat wanneer je iets niet krijgt wat je wilt, dit voor je hoogste goed kan zijn, en het kan ook betekenen dat er iets veel, veel beters op komst is, iets wat je had het niet eens kunnen bedenken. Een van de slechtste manieren om je fysieke geest te gebruiken, is gehecht raken. Je verbeeldingskracht is een wonderbaarlijk hulpmiddel omdat ze je in zoveel richtingen kan wijzen, maar als je ergens met je geest op gefixeerd raakt en je eraan gehecht raakt, dan probeer je echt je hogere zelf te slim af te zijn.

Als je erop kunt vertrouwen dat je hogere zelf altijd weet wat het beste is, en je uiteindelijk altijd levert wat je wilt en waarvan je niet eens wist dat je het wilde, dan kun je nog lang en gelukkig leven, dan kun je beginnen te waarderen het moment waarop je je bevindt, ook al is het niet het moment dat je voor jezelf zou hebben gekozen. Wees flexibel en weet dat alles je op de een of andere manier dient. Alles in je leven en alles wat niet in je leven is, is echt positief, maar je moet naar het positieve zoeken. En dat doe je nadat je je inzinking hebt gehad, je driftbui over niet krijgen wat je wilt. Je mag die intense emoties ervaren.

En we zijn er ook vrij zeker van dat die emoties je dienen. Dus als je je geest maar een klein beetje kunt leiden om te erkennen dat wat je ervaart perfect is zoals het is en je op de een of andere manier dient, dan heb je de sleutels in handen van dit prachtige universum van ons.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org