zondag 18 december 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Het is een bijzondere tijd. Dat is iets waar wij ons heel bewust van mogen zijn. Het is niet zomaar een periode waar wij doorheen gaan. In 2012 hebben wij er zo naar uitgekeken.
Wij hebben toen niet begrepen dat het wel degelijk geactiveerd werd. Wij hadden daar onze eigen beelden over gevormd. Het was wel ingezet en nu zitten wij in een prachtige transformatie die je kan voelen. Die ons blij maakt, die dankbaar maakt.

Nu beseffen wij eindelijk dat het de openbaringen zijn naar geheel nieuwe vormen. Dat is best een feestje waard. De zon speelt er niet voor niets een belangrijke rol in. Maar die zon kan niet zonder de maan, alles is aan elkaar verbonden. Alles is een eenheid, net zo als wijzelf een goddelijke eenheid zijn. Eindelijk beginnen wij dat te begrijpen.
--
Zonnevlekken AR3163 en AR3165 hebben onstabiele magnetische velden die een bedreiging vormen voor M-klasse zonnevlammen. Ook verschijnt er een nieuwe zonnevlek op de omcirkelde locatie.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.