vrijdag 16 december 2022

Bereid je voor op hogere kosmische energie - door Dr. Schavi M. Ali


Bereid je voor op hogere kosmische energie - door Dr. Schavi M. Ali

Eergisteren, woensdag 14 december 2022, waren er in totaal tien "M-Klasse" zonnevlammen. Fakkels hebben ook nummers van "1" tot "10".
De fakkels van eergisteren waren in de hogere numerieke niveaus van "6", en sommige waren lager - maar ze waren allemaal "M-Klasse".

Donderdag 15 december 2022, om ongeveer 05.30 uur (EST), was er een "M.1-klasse" zonnevlam en onze zon vertoont nog elf zonnevlekken met verder "M-klasse" potentieel, en deze zijn direct gericht op onze planeet.
Er is ook potentieel voor "X-Klasse" fakkels.

Elke fakkel heeft natuurlijk plasma met coronale massa-ejectiedeeltjes uitgestoten.
Wanneer zonnevlammen optreden - of het nu gaat om de lagere reeksen van "A-Klasse", "B-Klasse" of van de gemiddelde sterkte "C-Klasse" of de sterke "M-Klasse" of de krachtigste "X-Klasse" - ze ontploffen niet op een bepaald moment van de zon en dan is het evenement voorbij.

De fakkels hebben een uitgebreide energie die zich over meerdere dagen uitstrekt.
Als er nieuwe fakkels van onze zon ontploffen, dragen ze bij aan de toch al intense vibraties van de vorige fakkels.
Dit veroorzaakt daarom een ​​constant pummelend effect op onze planeet, of de fakkels er nu direct op gericht zijn of niet.

Om te herhalen wat eerder is besproken, onze zon is zo enorm groot in vergelijking met onze planeet dat elke activiteit op onze zon dit rijk beïnvloedt, evenals het hele zonnestelsel dat onze planeet bewoont.

Een andere herhaling is dat oude Vedische geschriften leren dat onze zon 108 keer de omtrek van onze planeet is, en dit is een van de vele redenen waarom gebedskralen genaamd "mala" (Sanskriet voor "slinger") 108 kralen bevatten.

Een 109e kraal die een "Guru" kraal wordt genoemd (een Sanskrietwoord dat wordt gedefinieerd als "Brenger van LICHT uit de duisternis") bevindt zich in het midden van een mala en vertegenwoordigt het GODDELIJKE ABSOLUTE, de ONEINDIGE AANWEZIGHEID, het AL, de BRON.

(gedeelte van het artikel)