donderdag 22 december 2022

©️ Bali Bali ~ Zelfgenezing



©️ Bali Bali

Voor degenen die niet weten wat ze op deze planeet kwamen doen, hier is de kortste en meest nauwkeurige beschrijving die ik ooit in mijn leven heb gezien:
"De enige missie die we op deze planeet hebben, is het uitvoeren van zelfgenezing. Dat is het doel waarnaar zo vaak wordt gezocht, en niet iets anders.
En het leven zelf is verantwoordelijk voor het brengen van de nodige ervaringen en relaties zodat een dergelijke genezing mogelijk is. gevestigd.
In je DNA is een reeks informatie, mogelijkheden en zwakheden opgeslagen die ervoor zorgen dat je de nodige ervaringen aantrekt om het hoofd te bieden aan wat moet worden getranscendeerd en gezuiverd.
Genezing betekent het loslaten van de illusie van angst en het accepteren van liefde als je innerlijke gids. Alleen dat. Het is zo simpel dat het ego het niet accepteert en een reeks mentale uitvluchten creëert om het te distantiëren van zijn ware missie.

Het probleem dat voor een enorme afleiding zorgt, is dat iemand niet naar dat doel kijkt en gelooft dat hij hier is om de wereld te redden en anderen te genezen.

Je krijgt het geld dat je nodig hebt, het beroep dat je nodig hebt en de mensen die je nodig hebt om aan jezelf te werken. Verander daarom je perceptie en begrijp dat al degenen om je heen engelen zijn die verborgen aspecten laten zien, die niet door jou worden begrepen en ontkend, inclusief degenen die doen wat jij slecht noemt.

Het draait allemaal om jou, altijd. Elke ervaring en elke relatie is een kans op genezing.
Gebruik de ander als een spiegel en sta jezelf toe te kijken naar wat je dwars zit, zodat het licht de duisternis verlicht en genezing tot je komt."