vrijdag 16 december 2022

Aartsengel Uriël – 12:12 Activering van Onvoorwaardelijke Liefde ~ 15 december 2022 ~ Shanta Gabriel

Aartsengel Uriël – 12:12 Activering van Onvoorwaardelijke Liefde

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 14 December 2022

Aan jullie Wezens van het Heilige Hart ~

Op het moment van 12:12 op de 12e dag van de 12e maand ontsteekt het zuiver gouden licht van Christusbewustzijn het heilige vat van je Hoge Hart met mededogen en liefde.

Onvoorwaardelijke Liefde is een voorgeprogrammeerde inprenting voor je ontwakende bewustzijn. Als je alleen vanuit het oogpunt van de Engelen zou kunnen zien, zou het lijken alsof mensen als bliksemafleiders fungeren wanneer zij deze immense download van Christuslicht ontvangen die deze kracht van Goddelijke Liefde voor de Aarde verankert.

Wanneer je hart open is en er een bereidheid is om te ontvangen, wordt de verbinding met je nieuwe thymuschakra geactiveerd op de 12:12 uur. Dit centrum ontvangt het Goddelijk Vrouwelijk bewustzijn en doet Onvoorwaardelijke Liefde ontwaken in de heilige kelk van je Hoge Hart. Deze bekrachtiging wordt verankerd in je lichaam om je evolutieproces te versnellen op de Zonnewende 12:21.

Hoewel het Christuslicht geen christelijke leer is, ligt de verbinding met de meester Jeshua binnen hetzelfde uitgestrekte lichtveld dat zijn instructies belichaamde om elkaar lief te hebben. Dit gouden licht draagt een zuivere download van Onvoorwaardelijke Liefde om uw tijd op Aarde te verheffen en te ondersteunen. Je kunt ook een verzachting in je hart ervaren waardoor je de wereld vanuit een grotere plaats van Balans kunt zien, en meer Vrede in elk gebied van je leven kunt brengen.

Wanneer er geen weerstand is, kun je je openstellen voor deze genadevolle aanwezigheid en de Goddelijkheid in elke cel van je wezen aanwakkeren. U wordt aangemoedigd om op 12 december om 12 uur 12 minuten de tijd te nemen om het gouden licht van het Christusbewustzijn uit te nodigen in uw hart.

Bereid de weg voor met uw gebeden en intenties. Laat uw hart vrij zweven. Wanneer deze vlam wordt ontstoken, zult u nooit meer dezelfde zijn als een kettingreactie van Onvoorwaardelijke Liefde een sjabloon van Eenheid smeedt in het heilige vat van uw thymuschakra.

Bij elke slag van je hart zal deze liefdevolle energie van het Goddelijk Vrouwelijke je cellen katalyseren naar hogere frequenties van Licht. Na de 12:12 bekrachtiging zal er, telkens wanneer je je afstemt op je Hoge Hart, een nieuw bewustzijn van Mededogen in je zijn voor jezelf en de hele mensheid.

Wanneer het Licht van het Transcendente Hart vrijkomt, openen zich voorheen onaangesproken niveaus van heelheid om de hogere energiefrequenties te herbergen. Empowerment van de energiesystemen van je Hoge Hart geeft je nieuwe vrijheid om de Onvoorwaardelijke Liefde van het Goddelijk Vrouwelijke te verankeren en te integreren in een wereld in nood.

Verlicht alle gebieden van je bestaan

Wanneer je voorbij alle gevoel van polariteit reikt, is er een plaats in je die licht en donker omarmt en alles in eenheid brengt binnen je menselijke vorm. Het transcendente Hart is er een dat zich uitbreidt om het grootste niveau van Goddelijk Licht te omvatten, evenals de duisternis die in de wereld lijkt te bestaan. Wij kunnen niet uitgaan van een transcendente werkelijkheid die de duisternis niet omvat, maar in plaats daarvan nieuwe niveaus van Goddelijkheid in staat stelt nieuwe bestaansrijken voorbij alle grenzen te verlichten.

Bij de 12:12, bekrachtigt dit rijk van Goddelijk Licht jullie cellulaire functies met nieuwe uitstraling en levenskrachtige vitaliteit. Vernieuwing van zelfgenererende systemen in je DNA die deel uitmaakten van de oorspronkelijke 12-strengen blauwdruk worden gewekt en het nieuwe kristallijne lichtlichaam kan door het fysieke omhulsel heen breken om je wereld van binnenuit te veranderen.

Verheug je – en laat velden van Onvoorwaardelijke Liefde een Nieuwe Visie in je ontwaken voor de Zonnewende Kracht die het nieuwe jaar inluidt. Een verlichte geest en hart kunnen een nieuwe geascendeerde wereld doen ontstaan, die ook bekend staat als het Aquariustijdperk. Eén persoon die vervuld is van Goddelijke Liefde kan een enorm verschil maken in de wereld. Wanneer je je aansluit bij de download van Christus’ Licht met andere hartgecentreerde wezens op de 12:12, zijn er geen grenzen aan de wonderen die kunnen plaatsvinden.

Ik ben Uriel van het Transcendente Hart, die Nieuwe Visie op de Aarde doet ontwaken. Wij openen de weg voor Onvoorwaardelijke Liefde om uit te breiden in het Hoge Hart binnen alle wezens.

Bereid je voor met dankbaarheid en duidelijke intenties, zodat je op het moment van 12:12 wordt opgetild op het Licht van Onvoorwaardelijke Liefde. Ontvang het gekerstende Licht in het heilige vat van je Transcendente Hart en veranker dit Licht als een geaarde aanwezigheid in de wereld. Terwijl u dit doet, bent u gezegend en een zegen. En zo is het.

Shanta Gabriel

Copyright © Shanta Gabriel. Deze boodschappen kunnen worden gedeeld zolang ze in hun geheel worden gebruikt en de juiste eer voor het werk wordt gegeven. Ik hou ervan dat mensen het werk met anderen kunnen delen. www.shantagabriel.com/

Vertaling: wakkeremensen.org