zondag 25 december 2022

Aartsengel Gabriel – Overgave ~ 25 december 2022 ~ Shelley Young

Aartsengel Gabriel – Overgave

Gechanneld door: Shelley Young – 22 December 2022


Dierbaren, wanneer je de behoefte voelen om te veranderen, maar niet weten in welke richting te bewegen, alles wat je hoeft te doen is je eenvoudigweg overgeven aan je hoogste levensexpressie.

Hoewel het misschien niet veel lijkt, is overgave de grootste machtsbeweging die je kunt maken, omdat het je team van helpers activeert en je hogere zelf toestaat de weg te leiden. Omdat het een krachtige daad van niet-weerstand is, word je heel gemakkelijk naar de juiste tijd en juiste plaats scenario’s geleid en de ontdekking van de volgende belangrijke stap op je reis. Verder laat je je leiden door je gidsen en je ziel, die veel meer informatie hebben dan jij over de perfecte matches die er voor jou bestaan en die je nog niet ontdekt hebt, en over de ware verlangens van je ziel.

Als je goed oplet, zul je bij je overgave een verlichting van je energie voelen. Er is geen speciaal ritueel voor nodig, alleen een welgemeende verklaring die het universum in beweging zet. Het kan zo eenvoudig zijn als met je innerlijke stem zeggen: “Ik geef me over. Leid alsjeblieft de weg naar mijn hoogste levensexpressie.” Onze partner in transmissie gaf zich over door te zeggen: “God, jij mag het stuur overnemen. Alles wat ik weet is dat ik mensen wil helpen” en die ene prachtige daad van overgave – niet opgeven in de zin van verliezen, maar eerder van opgeven door de teugels aan de spirit te geven – leidde tot onze samenwerking.

Er gebeurt iets prachtigs als je je overgeeft. Je gidsen wachten met ingehouden adem wanneer ze merken dat je op het punt staat je over te geven, en wanneer je dat doet is het een tijd van grote vreugde van je gidsen en engelen omdat het aangeeft dat de meest opmerkelijke vooruitgang kan worden geboekt op je reis. Je stapt dan in een echt partnerschap met Spirit, wat inderdaad een glorieus iets is. Dan moet je alleen nog lang genoeg in de stroom blijven met je geloof en vertrouwen om de magie te ontdekken die al die tijd op je heeft gewacht.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: wakkeremensen.org