vrijdag 16 december 2022

Aartsengel Gabriël ~ Energetische aanpassingen16 december 2022 ~ Shelley Young

Aartsengel Gabriël ~ Energetische aanpassingen

Gechanneld door: Shelley Young -13 december 2022


Jullie bevinden je in een periode van versnelling die jullie voorbereidt op de energieën van 2023. Door de uitlijning van 12/12 is dit proces in gang gezet. Jullie kunnen het zien als een tunnel van de ene activatie na de andere, allemaal ontworpen om jullie naar het nieuwe te brengen.

We begrijpen dat intense energieën ontmoedigend voor jullie kunnen voelen. Wat wij willen dat jullie begrijpen is dat elke golf jullie dient en vooruit helpt. De sleutel hier is om prioriteit te geven aan je evenwicht, aanwezig te blijven en te ademen.

Jullie bevinden je in een diepgaande stroom die jullie naar de zonnewende leidt. De zonnewende leidt naar de instroom van gekerstende energieën die altijd met Kerstmis plaatsvindt, ongeacht je geloofssystemen. De integratie van die energieën leidt jullie naar het platform van een nieuw jaar.

Jullie zijn niet de enigen die deze energetische aanpassingen doormaken. Jullie geliefde planeet werkt ook met deze energieën, en zal zich blijven aanpassen aan de energieën van het nieuwe jaar. Indien nodig zal de planeet manieren vinden om energie los te laten om dat mogelijk te maken.

Jullie blijven de aarde helpen door jullie balans en jullie eigen verschuiving. Zo boven, zo beneden is een uitdrukking waaraan jullie vaak denken in termen van wat energetisch op aarde manifest wordt gemaakt. Maar het verwijst ook naar jullie en de energie die jullie vasthouden en die de planeet zelf beïnvloedt.

Jullie, als prachtige en onverschrokken ankers van vrede, licht en bekrachtigde verandering, werken samen om te helpen bij de schepping van de nieuwe aarde. Dit zijn de tijden die jullie niet konden wachten om te ervaren! Jullie doen geweldig werk. Jullie gaan door een reeks diepgaande verschuivingen als een weerspiegeling van jullie bereidheid en het solide fundament van voorbereidend werk dat jullie hebben gedaan.

Dit is een tijd om te vieren, geliefden, dat jullie dit punt op jullie reis hebben bereikt, net zoals een moeder viert dat de tijd voor de geboorte van een kind eindelijk is aangebroken. Jullie zijn er klaar voor. Het nieuwe is klaar om geboren te worden. Blijf je concentreren, vertrouw op het proces, en neem het gewoon één nu-moment per keer en jullie zullen het allemaal prachtig doorstaan.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.org