maandag 15 mei 2023

Neioh: Antarctica ~ 15 mei 2023 ~ Judith


 

Neioh: Antarctica

Boodschappen van #Pleiadieërs van 7D Taygeta – telepathisch ontvangen door: Judith Lynn en gedeeld door haar Zoon @Kabamur_Taygeta / Official #GalacticFederation / #UFOs

Vrienden Van De Aarde!

Als Jullie Dagelijks Leven Op Verschillende Gebieden Van De Aarde, Begrijp Dan Goed Dat Niemand Die Deze Mededeling Leest Zich Op Het Grote Continent Antarctica Bevindt! Met Afgelegen Gebieden Waar Mensen Nooit In Hun Vrije Tijd Durven Te Verkennen, Zijn Er Velen Die Op Lichtmissie Zijn!

Deze Witte Hoeden Van De Plejaden En Andere Elohim Rassen Die We Hebben Gedeeld, Zijn Er Vaak En In Grote Aantallen! Cabal-Bases Zijn Ook Verspreid Over Het Gebied Met Slechts 200 Overgebleven Als Het Licht Het In Grote Aantallen Overneemt.

De Galactische Federatie Heeft Bases Over De Hele Planeet. Sommige Van De Beste En Meest Luxueuze Zijn Onder Het Ijs In Antarctica. Er Zijn Grote Openingen Waar Ambachten Naadloos Binnenkomen En De Bewoners Worden Binnengeleid In Gangen En Structuren Van Kristallen En Schoonheid. Er Zijn Grote Zachte Stoelen En Banken. Er Zijn Heerlijke Maaltijden Die Worden Gedeeld Door Degenen Die Bijeen Zijn Om De Problemen Van De Aarde En Andere Sterren En Planeten Van Dualiteit Te Bespreken.

 

Er Zijn Bijeenkomsten Over Planetaire Actie Die Onmiddellijk In Werking Zouden Treden Met Duistere Krachten Uitgeroeid Als Nucleaire Dreiging Dreigt. Witte Hoeden Arriveren Van Militaire Posities Rond De Planeet. Er Zijn Altijd Vertegenwoordigers Van Elohim Rassen Die Namens U Handelen In Hoge Machtsposities Op Aarde. Ze Vermengen Zich Naadloos Met Anderen En Krijgen Hun Werk Gedaan Terwijl Ze Verdwijnen Om Elkaar Te Ontmoeten Op Ambachten En In Hogere Operaties Onder Het Ijs En De Bergen.

Een Andere Geheime Operatie Is Het Constante Toezicht Op Kloonactiviteiten. Veel Geheime Faciliteiten Voor Productvervanging Van Mensen Is Een Groot Geheim Bedrog Geworden Dat De Planeet Ondergaat. De Galactische Federatie Staat Vrije Wil Toe En Is Zich Altijd Bewust Geweest Van De Groeiende Aantallen Klonen Die Nu Actief Zijn. Dit Zal Doorgaan Tot De Grote Verschuiving. Het Is Een Hulpmiddel Voor Velen Om Een Mens Te Vervangen Die Volledig Verwijderd Is Uit Het Leven Op Dit Niveau Van Bestaan. De Galactische Federatie Heeft Veel Plannen En Acties Die Nu Niet Worden Onthuld. Maar Weet Duidelijk Dat Zij De Controle Hebben.

 

Er Zijn Momenteel 400 Grote Basissen In Antarctica Die Gebruikt Worden Door De Galactische Federatie. Terwijl Schepen En Moederschepen Worden Verwelkomd Van Sirius, Andromeda, Arcturus En De Plejaden, Is De Kracht Van Het Licht Enorm. Grote Discussies Met Commandanten En Ouderen Brengt Een Eenheid Van Wijsheid Als We Naar Een Vreedzame Galactische Beschaving Gaan!

Er Zijn Onder Het Ijs Complexen Waar Kwade Entiteiten Worden Vastgehouden. Deze Krachten Opereren Ook In Het Niet-Fysieke Aspect Van Het Leven, Waardoor Ze Zich Op Andere Plaatsen Kunnen Verbinden Als Er Rituelen Worden Gehouden Met Duistere Bedoelingen. Dit Alles Zal Eindigen Met Een Krachtige Aanwezigheid Van Liefde En Vrede Die Alle Energie Die Overblijft Van Deze Duistere Wezens Zal Uitroeien En Oplossen. De Galactische Federatie Zal Alle Verdere Acties Vernietigen En Verwijderen. Deze Methode Zal Niet Onthuld Worden!

 

Antarctica Is Een Van De Vele Openingen Naar Het Binnenste Van De Aarde. Er Zijn Beschavingen Van Prachtige Gebieden Die Kristal Steden Worden Genoemd. Een Die We Hebben Gedeeld Is Een Plaats Genaamd ‘Kristal’ Die Werd Bewoond In Het Gebied Van Zweden. Deze Wezens Leken Op Pleiadians Met Een Scandinavisch Uiterlijk Van Lang Wit Haar En Blauwe Ogen. Deze Mensen Kwamen Heel Dicht Bij De Bezoekende Pleiadiërs En Werden Beschermd En Kregen Een Prachtige Plek Om In Eenheid Te Leven En Te Gedijen Zonder Oorlog En Chaos. Pleiadiërs Creëerden Alles Wat Nodig Was Met Vegetatie, Water, Bloemen En Landschappen. Dieren Werden Naar ‘Kristal’ Gebracht En Diep Geliefd.

Deze Zielen Leven In 3-D En Ervaren De Dood Van Het Lichaam Na Honderden Jaren. Op Dit Moment Van Het Verlaten Van Het Lichaam, Voegen Zij Zich Bij De Inheemse Zielen Van De Aarde In Een Haven Van Licht In Het Niet-Fysieke, Gecreëerd Door De Galactische Federatie. Ze Kiezen Ervoor Om Opnieuw Een Wakkere Droom Binnen Te Gaan Om In ‘Kristal’ Te Leven, Diep Binnenin De Aarde. Deze Zielen Zullen Verschuiven Naar Zijn En Licht Circuleren Met Kristallen Harten Zoals Jullie Zullen Doen. Hun Keuzes Zullen Onbeperkt Zijn Zoals Die Van Jouw!

 

Geliefden! Jullie Leven In De Meest Prachtige Droom Die Er Ooit Is Geweest.

We Zijn In Groten Getale Bij Jullie!
Stop Nooit Met Omhoog Kijken!

EN EEKE MAI EA!
Ik Hou Zo Van Jullie!

NEIOH

Kanaal: Judith

Vertaling: wakkeremensen.org