maandag 15 mei 2023

Kosmos & Ascensie Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Update

GEVOEL VAN BRANDEND ZAND ONDER ONZE VOETZOLEN ACTIVEREN ONS LICHTLICHAAM EN DE KRISTAL FREQUENTIES VAN GAIA LATEN STEEDS VAKER ONZE ZIEL NU AAN ONS ZIEN

Het is een stuk rustiger qua stormkracht KP 1-2

Zonnewindsnelheden zijn matig verhoogd =450-500 km/s

Een nieuwe zonnevlekkengroep actief met een kleine CME in aantocht
SR pieken FULLE RAY pieken bijna ieder uur= zetten onze gevoels naren onder hoogspanning

Hoge instroom superlicht vn > 250.000.000x per uur in onze cellen

Onze ziel laat zich steeds vaker aan ons zien nu zij zich opent mede o.i.v de activering vd kristallen in moeder aarde [kristalfrequenties].
De komende weken worden collectief krachtig!
De zonnewinden van vandaag schudden de aarde weer flink dooreen. Ons elektromagnetisch lichaam reageert daarop met koude rillingen, schudden, beven, rillen en trillen en ontladingen!
Verkrampingen van de linker arm/hals-schouder en de linker kaak [dikke darm meridiaan]= de kant van het vrouwelijke, van de hormoon- en gevoelskant= moeder aarde dus=aarding.
Hier zit veel gestolde verdriet van vele generaties en levens.
ZONNEWINDEN MET SNELHEDEN TOT 550 km/s RAZEN ZIGZAGGEND DOOR ONS RAGFIJN ZENUWSTELSEL HEEN TER OPSCHONING VAN VELE LEVENS EN OUDE ZELVEN DIE ONS NIET LANGER DIENEN***

SCHUMANN FULL RAY TOT 44 Hz DOET DE THYMUS [zonneschijf met 12 kosmsiche stralen] STEEDS SNELLER DRAAIEN ALS EEN CD SCHIJF EN SLINGERT OUDE ZELVEN NAAR DE HUIDOPPERVLAKTE MET DRUKKEND GEVOEL OP DE BORST-ANGST-BENAUWD-PANIEK-STRESS-HARTKLOPPINGEN TGV DRUK OP DE NERVUS VAGUS
STERK VOELBAAR ZIJN DE DRUKGOLVEN IN ONZE WERVELKOLOM, NEK-KAKEN, SCHOUDERS-BORSTKAS EN SACRUM!
We worden weer flink heen en weer geslingerd!
Des te krachtiger de drukgolven worden in ons lichaam des te krachtiger de steeds diepere lagen van weefselzuivering er plaatsvinden en dus een evenredige uitstoot aan afvalstoffen en oude zelven die je nu niet langer dienen!

SR pieken of stralen van licht tot 44 HZ !! Deze fotonen lichtstralen brengen genezing! Ze geven symptomen als rillen, trillen, schudden en beven, pijnklachten tgv uitstoten afvalstoffen, diepvrieskou, plotse stijging in je energie of juist afgemat zijn, emoties en geheugens aan vele levens die losschieten, plots ijskoude vingers, emotioneel worden, drukgevoelens op het hele skelet en op de maag!

Kp index: 0-2= geven sterke kosmische straling en uitlijning vanuit onze nek de aarde in en zetten de spieren op de juiste spanningen ze blazen ons lymfesysteem en ragfijn zenuwstelsel schoon. Kunnen onrust in je zenuwstelsel geven en snel getriggerd worden met emotionele ontladingen!

Dat geeft aan dat er weer flink wordt huisgehouden op celnivo!
Onze gevoelssnaren [gevoelszenuwbanen] staan onder hoogspanning en worden zo losgetrild van alle oude aangeplakte troep/drama van vele levens en generaties die opgeslagen liggen in ons celgeheugen= databank die veel schijfruimte in beslag nam.
We kunnen nu ook enorm statisch zijn oiv de atmosferische invloeden.

Des te meer we gaan aarden in onszelf des te meer vorige levens we omhoogtrekken als een magneet en rondom chakra 5 zich ophopen om gezuiverd te mogen worden. Als de omhooggetrokken oude 3D energie zich heeft opgehoopt rondom chakra 5 dan komt de Nervus Vagus onder druk te staan en geeft stress reacties; hartritmestoornissen, benauwd, oppervlakkige hoge ademhaling, hoge bloeddruk o.i.v de verhoogde perifere weerstand angst, paniek, spijsverteringsklachten, snel overprikkeld zenuwstelsel, druk op de maag en heftige emotionele ontladingen die tgv de blokkade die losschiet en in losse stukjes en deeltjes uiteen valt.

Voor ons lichaam is dit zwaar en een 24/7 klus vandaar de extreme moeheid en de overgave eraan.
Ik ervaar steeds sterker de celmembraan werking en die is sterk voelbaar tussen je hart en maaggebied, deze bestaat uit 2 rijen vezels vlak onder de huid gelegen, embryonaal weefsel is het eigenlijk en heeft zijn eigen ritme van yin en yang, als ik mijn rechterhand erboven houd dan voel ik de energie daar stromen tussen die 2 rijen vezels strengen in.

Het energetisch koord die lichaam en geest met elkaar verbindt.
Het ego pantser zit hier en bestaat uit gestagneerde lymfe= 3e Dimensie.

Langzaam aan lost dit lymfe nu op dankzij onze inspanningen en veranderingen.

Je ego kan alleen overleven in het duister en voedt zich met afvalstoffen=stress, drama en des te meer we opruimen en detoxen des te meer ego paniek die zijn voeding kwijt raakt.
Dit gebied kan nu heel actief zijn als strijd tussen het duister en licht door het activeren van het middenrifchakra en miltchakra= kan benauwdheid geven en opgeblazenheid=oude ego afvalstoffen en veel co2 gassen die drukgevoelens geven alsof je ontploffen gaat.
Nu komt ook dit gebied weer open en is het ritme voelbaar en je voelt dan ook gelijk je grenzen.
Ik voel gelijk de pool-omkering daar...eerst ervaarde ik het als; heel blij en binnen een tel heel somber totdat ik door kreeg dat dit de yin-yang is vd celmembraan=polarisatie-depolarisatie. Aha-erlebnis.

Als het antwoord klopt [lichtcodes] dan word automatisch je lichaam gelijk rustig, klopt het antwoord niet dan blijf je zoeken totdat het past.
Het steeds verder openen en zuiveren van chakra 3 geeft veel afvalstoffen die zich opeenhopen in de weefsels en spieren, dus logisch dat het spierpijnen/spierverkrampingen geven en vochtophopingen onderhuids, waardoor je zwelt en alles te krap aanvoelt, vibrationele griep etc.
Het zijn hele bijzondere tijden waaraan wij mogen deelnemen!
Keep the faith!
NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , ZUIVEREN EN OVERGAVE!!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering! Ze brengen onmiddellijk na het opbrengen je ziel-je hart en je persoonlijkheid weer op 1 lijn! Met het gevoel hier wil ik zijn, dit ben ik! Zeer de moeite waard! Ik werk heel graag met haar samen,
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige aura bescherming en ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

*** Vanuit de Mekong een maandags tussendoor stampotje ascensie in elkaar gestampt na darm ontladingen en high speed energie die me doet trillen in elke cel.
Nu drijf ik weer verder de prachtige Mekong af en ben blij met de verhoogde zonnewinden die doen mij lymfe goed doorstromen, even een verademing na de dagenlange lage en trage snelheden
Marjolein Ingrid Soulpursang