zondag 14 mei 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 13 mei 2023 – Stil? Niet volgens "Mama Earth" - door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 13 mei 2023 – Stil? Niet volgens "Mama Earth"
- door Dr. Schavi M. Ali

Er zijn de afgelopen 24 uur 124 aardbevingen geweest terwijl we naar zaterdag 13-05-2023 gaan, met een aardbeving van "5,3" in Japan.

Zonnewinden zijn iets boven normaal met "438,6" km/s.

Zonnevlammen waren tot nu toe "C.3", "C.4" en "C.9" (bijna "M-Klasse"). Onze zon herbergt nog steeds energie voor sterke "M-Klasse" fakkels. De magnetosfeer bouwt zich op in persend deeltjesplasma dat naar onze planeet komt vanaf de naar de zon gerichte kant met plasma dat ook van de andere kant binnenkomt. "Mama Aarde/Gaia" is niet "Stil", zoals sommige ruimteweertools melden. "Zij" is nooit in dit "Nu" terwijl zonnevlammen en hun CME's van plasma worden uitgestoten door krachtige winden en terwijl de tektonische platen van onze planeet verschuiven en bewegen.
Er zijn tijden van een lager tempo, maar de bewegingen gaan door.
Zoals altijd kan het HOGERE ZELF van elke burger van de planeet de energetica van de kosmos ontcijferen op basis van fysieke, emotionele en mentale reacties als transmissies en ontvangsten tussen magnetietdeeltjes van de planeet en degenen die op de planeet verblijven.

Er zijn dus tijden van een meer ontspannend "gevoel" voor de energieën, en daardoor van een rustigere slaap, een vermindering van angst, geen pijn of pijn, meer vitaliteit en andere welkome ervaringen - de zachte reiniging en opheldering van cellulaire records.

Zoals de meesten weten, zijn er echter ook momenten waarop de "communicatie" tussen de planeet en haar bewoners luid en intens is - het harde wegschrobben van dichte cellulaire records.

Uiteindelijk, als steeds meer inwoners van de Aarde/Gaia zich oriënteren op de vrede, liefde en overvloed die een "Gouden Eeuw" kan bieden en op het "kanaal" van BRONFREQUENTIE blijven, zullen dergelijke diepe reinigingen overbodig worden, en zelfs de zachte. zal niet nodig zijn.

We zullen letterlijk ontwaken tot de perfectie dat we al op het niveau van het HOGERE ZELF zijn dat onze ZIEL is – het GODDELIJKE.
Laten we onszelf blijven koesteren terwijl we door de "Kosmische Zee" reizen, of de golven nu zacht of woest zijn.

We zijn op weg naar de "Heilige Oever van het LICHT".
Het verwelkomt ons met elke golf in ons DNA.