donderdag 11 mei 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 10 mei 2023 – Grote geomagnetische storm! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 10 mei 2023 – Grote geomagnetische storm!
– Door Dr. Schavi M. Ali


Er is een grote geomagnetische storm aan de gang om 08:01 uur (EDT) op woensdag 5/10/2023, terwijl zonnewinden reizen met een krachtige "668,4" km / s (onthoud dat normaal tussen "300" en "400" km / s ligt /s) nog een andere krachtige coronale massa-ejectie (CME) en constant sterke zonnevlammen uitzenden, waarvan de meeste op "M-Klasse" -niveaus zijn met "X-Klasse" - de sterkste - een mogelijkheid. Het affakkelen van de "M-Klasse" vindt al vele dagen plaats, en vanmorgen is wat door NASA een "dubbele fakkel" wordt genoemd (die tegelijkertijd explodeert) van onze zon rechtstreeks naar onze planeet geschoten.

ZEER EXTREME straling treft dit rijk.
Zijn ionisatie doordringt en verandert innerlijke en uiterlijke planetaire velden. Mens en technologie worden beïnvloed.
Begrijp dat plasma met protonendichte deeltjes met een positieve lading aan het werk is en dat de verminderde magnetosfeer enorm onder druk staat, aangezien veel van het plasma van buiten ons zonnestelsel naar onze zon en vervolgens naar onze planeet komt.
Negatief geladen elektronen zijn ook aan het werk, maar de positief geladen protonen zijn zeer intens.
Vandaag (woensdag), donderdag en vrijdag en gedurende het komende weekend zal de kosmische activiteit sterk zijn, aangezien er nog steeds grote uitbarstingen worden ontketend, samen met CME's en krachtige zonnewinden.
Zelfzorg is niet alleen een suggestie.
Het is van vitaal belang omdat, naast de zonneactiviteit, het volgende "op het podium" staat in het "Kosmisch Theater":
1.) Om 22:05 uur (EDT) gaat onze Maan naar Tropisch Waterman (het teken geregeerd door Uranus) waar hij samenkomt met teken Pluto in Tropisch Waterman (retrograde) - de planeet van transformatie, geheimen worden onthuld, achterdocht , soms wraak, maar ook van grote transcendentiekrachten boven menselijke chaos, en Pluto regeert Schorpioen. Onze Maan regeert emoties en biologische processen. Waterman is het teken van collectieve actie, technologie, rebellie en revolutie. Verdere protesten over de hele wereld over verschillende kwesties (politiek, economisch, sociologisch, enz.) zijn zeer waarschijnlijk.
2.) Mercurius, die sinds 21 april retrograde is, bereidt zich voor om op 15 mei vooruit te gaan en bereikt nu het stadium waarin zijn energie zal worden vergroot, want dagen voordat een planeet retrograde gaat of vooruit beweegt, is dit het geval. Vergeet niet dat Mercurius de communicatie en het menselijk zenuwstelsel en de hersenen regelt. Mensen zullen langzamerhand meer naar buiten gericht worden. Uw telefoon kan vaker overgaan. Mogelijk ontvangt u meer post. U merkt misschien dat er meer verkeer op straat lijkt te zijn. Oude vrienden waarvan je misschien hebt gehoord of die je plotseling tegenkwam terwijl Mercurius aan het begin en halverwege zijn retrograde stond, zullen nu niet meer zo beschikbaar zijn of ze kunnen volledig verdwijnen. Als u een bedrijf heeft, kunnen er meer klanten zijn. Ideeën die opdoken tijdens de vroege dagen van de retrograde,
3.) BRON LICHT – dat altijd beschikbaar is tijdens de bewegingen van “ITS” verschillende creaties (die allemaal “levenskracht” of niveaus van “bewustzijn” hebben) – zal dieper de mensheid binnenstromen om de ontwikkeling van het netwerk van bio-fotonen wiens missie het is om HOGERE KENNIS-ontvangstcapaciteit te bevrijden terwijl DNA voortdurend wordt geregenereerd en opnieuw uitgelijnd.
Het afstemmen van dit rijk - dat zijn constante reiniging vereist - komt steeds vaker voor.
Wees je hiervan bewust en besluit hoe verschillende aspecten van je levensstijl moeten worden veranderd om meer spiritueel en intellectueel ritme te krijgen.
Zonnewinden zijn bijna 700 km/s, en een "M.2-Klasse" zonnevlam heeft onze planeet vanmiddag om ongeveer 14:00 uur (EDT) getroffen, en natuurlijk is er ook een CME gearriveerd. Geomagnetische bestorming is aan de gang.
Morgen en vrijdag wordt er weer een CME verwacht. De "KP Index" beoordeelt activeringen naar onze planeet op "Storm" -niveau. Er zijn de afgelopen 24 uur 107 aardbevingen geweest, met een magnitude van 7,2 in Tonga.
De komende dagen zullen, zoals aangegeven in het eerdere CFN-rapport, waarschijnlijk erg intens zijn met kosmische gebeurtenissen. Blijf goed gehydrateerd.