donderdag 11 mei 2023

De kracht van het nieuwe pad ~ Celia Fenn

De kracht van het nieuwe pad

Wat een krachtige tijd is het als het Nieuwe Pad vooruit naar boven komt. Ik heb ontdekt dat de energie nu zo heel anders is, maar dan op een subtiele manier. Het is wat aartsengel Michael de 2/11 kwantumstroom noemt. Een diepe energie die onze "basis note" op aarde is geworden. Het is de Energie van de Goddelijke Moeder Christos Sophia en het Pad van het Zuivere en Glanzende Hart.

Het omvat de natuur, want de natuur komt uit tot een nieuwe rauwe en prachtige kracht. Alles lijkt groter dan het leven en mooier. Ik ben verbijsterd door de schoonheid die ik buiten mijn raam en overal om me heen zie. De Tuin bloeit en bloeit! De natuur is levendiger dan ooit.

Als je je een beetje overweldigd voelt, is het goed om uit te rusten wanneer je kunt.
Je kunt mensen om je heen behoorlijk gehyped en agressief vinden als ze omgaan met deze nieuwe en verschillende stromen.

Blijf in je Hart en bewandel het pad van Simpele Overvloed en Vreugde. Weet dat er van je wordt gehouden en voor je gezorgd wordt en dat wat je nodig hebt, zal worden voorzien, ongeacht wat je hoort in het tegendeel.

Op 17 mei trekt Jupiter in Stier, vanuit Ram. Dus de periode van uitbreiding van het zelf eindigt (ik heb het gevoel dat ik soms ontplofte!! ) . En we gaan in een periode die zich richt op de uitbreiding van Huis, Financiën en Liefde, alle kwesties die Venus in het tweede huis beheerst. Hoewel dit misschien heel welkom klinkt, hebben we ook in het tweede huis nog steeds vervelende Uranus op de loer liggen, dus er kunnen nog verrassingen komen onderweg!

Al met al zou het een vredigere tijd moeten zijn en een tijd om te integreren in deze nieuwe plek waar we zijn aangekomen.
Iedereen een mooie dag toegewenst!

Gouden dolfijn afbeelding door Jean-Luc Bozzoli