dinsdag 16 mei 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 16-5 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 16-5: Hoge Schumannresonantie piek, bijna X-klasse zonnevlam M-9.62 en gat corona aarde gericht. Zonnewind mild verhoogd.

PLOTSELING HOGE M-KLASSE ZONNEVLAM
Plotseling vanuit een nieuwe zonnevlek kwam er een hoge M-klasse zonnevlam M-9.62 rond 18:30 uur. Dus vanaf nu weer GROTE ZONNEVLAM ALERT 25% M-klasse en 5% kans op X-klasse zonnevlammen.
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.


GAT CORONA AARDE GERICHT
Gat corona aarde gericht, geeft hoge fluittonen in oren en hoofd.

Inspiratie over de innerlijke processen vind je in het artikel over de Maansverduistering van vrijdag 5-5-2023: https://inzichten.com/leef-je-bezieling-met-jouw-tribe/

PITIGE SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT
Er was tussen 00:00 en 16:00 Schumannresonantie activiteit. Met de hoogste piek rond 15:00 uur met een hoge intensiteit van 59 amplitude. Deze was pittig voelbaar, mede omdat later in de middag een flink grote zonnevlam actief was.
(Symptomen HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk, dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Op 21 mei geef ik een online workshop 'SCHEPPINGEN EN ZO...' Informatie over de Matrix de Scheppingen, ons huidige ontwikkelingen enz.

MILD VERHOOGDE ZONNEWIND
De zonnewind snelheid is mild verhoogd rond 480 km/sec. Er was geen reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde. Voor de zonnestormen blijft het volgens de vooruitzichten deze week nog rustig.
(Symptomen NIET AAN DE ORDE zonnestorm en ook bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Heb het goed...
© Manuela van https://inzichten.com