maandag 30 oktober 2023

We bevinden ons midden in enorme veranderingen van energie ~ Judith Kusel


We bevinden ons midden in enorme veranderingen van energie en vibratie-energievelden aangezien de hogere dimensionale frequentiebanden worden verankerd en kosmische portalen zich openen.

Het opent een nieuwe kwetsbaarheid in veel zielen, omdat de oude patronen druk bezig zijn uiteen te vallen en in zoveel gevallen zijn opgelost, aangezien ze worden gezuiverd naar de eerste oorspronkelijke schepping op aarde. In dit zonnestelsel, in de galactische en intergalactische werelden en op universele niveaus wordt het trauma, de pijn en het lijden losgelaten, ook die van de oorlogen van de hemel.

Deze laatste komen steeds vaker naar voren in mijn Soul Readings, omdat zoveel zielen op aarde heel oude en eeuwenoude zielen zijn, en daar ook bij betrokken waren. Deze omvatten die van Lyra, Orion, Sirius, Plejaden, Arcturus, Cygnus, Bear Constellation, Andromeda, enz. en zoveel anderen en ook ons zonnestelsel en tegenstelsels.

Dit is een zeer diepe reiniging en zuivering tot in de kern van de ziel, terwijl dit Universum en de aarde ook aan het ascenderen zijn.

De kwetsbaarheid is heilig, want het opent het hartcentrum nog verder en dringt door tot in de kern van de Ziel.

Ik heb enorm krachtige verschuivingen in mezelf opgemerkt, en we zullen meer rust en stilte nodig hebben, en een constante zuivering van onze energievelden, evenals onszelf steeds verankeren in het Heilige Hart, en het Hoogste Bewustzijn waartoe we toegang hebben.

Wij worden nooit alleen gelaten. Zelfs de hoogste Universele Meesters zijn nu hier om ons door dit proces te helpen. Ze zijn twaalfdimensionaal en zelfs hoger. Afgelopen zaterdag heb ik met energiewerk toegang gekregen tot universele niveaus waar ik voorheen geen toegang toe had, en dat is hoe diep en diepzinnig deze ascensie in waarheid is.

Laat de helende tranen stromen, want het zijn inderdaad tranen van vreugde, ontzag en verwondering, want ze brengen ons eindelijk weer heelheid en eenheid, en onvoorwaardelijke liefde – in de diepste kern van ons hart en onze ziel. Heel diep. Veel verder dan waar we ons zelfs bewust van zijn.

Het is een prachtige en diepgaande ascensielift zoals we nog nooit eerder hebben meegemaakt!

Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life
Photo: Source unknown