donderdag 26 oktober 2023

De Jupiter Hub, Maan, Medbeds, Oekraïne en Israël/Palestina – Een gesprek met Thor Han Eredyon ~ 26 oktober 2023 ~ Michael Salla

De Jupiter Hub, Maan, Medbeds, Oekraïne en Israël/Palestina – Een gesprek met Thor Han Eredyon

Door: Michael Salla – 23 Oktober 2023

In deze vraag en antwoord met Thor Han Eredyon, doorgegeven via Elena Danaan, werd hem een reeks vragen gesteld over de Hub die wordt gebouwd in de bovenste atmosfeer van Jupiter en de rol van een groot ruimteschip/moederschip dat wordt gebruikt als kern voor het zwevende ruimtestation. Thor Han wees erop dat de Hub veel overeenkomsten heeft met de fictieve tv-serie Deep Space 9. Hij beweert dat China nog steeds afziet van deelname aan het Hub-project, dat wordt gesteund door alle 29 landen van de Artemis-akkoorden en de Russische Federatie.

Thor Han geeft vervolgens een update over de Medbed-technologieën die op de Maan zijn geproduceerd en wanneer deze zullen worden vrijgegeven voor het publiek. Hij verduidelijkt ook hoe verjongingstechnologieën beschikbaar zullen worden gemaakt voor het grote publiek.

 Thor Han wijst erop dat van gezonde mensen wordt verwacht dat ze leeftijdsverjonging bereiken door middel van alchemistische processen, geavanceerde meditatie en een gezonde levensstijl. Hij beantwoordt ook vragen over de Negumak insecten die zich bij de Galactische Federatie zullen aansluiten. Tot slot bespreekt Thor de huidige status van het onthullingsplan dat wordt uitgevoerd door de Earth Alliance in samenwerking met de Galactische Federatie van Werelden, en wat we het komende jaar of langer kunnen verwachten.

Voor eerdere gesprekken met Thor Han ga naar: https://exopolitics.org/a-conversatio…

Vertaling: wakkeremensen.org