zondag 29 oktober 2023

De Hemelse Witte Wezens – Jouw Verantwoordelijkheid Voor Vrede ~ 29 oktober 2023 ~ Natalie Glasson


De Hemelse Witte Wezens – Jouw Verantwoordelijkheid Voor Vrede

Door: Natalie Glasson – 27 oktober 2023

Gegroet geliefde bakens van licht, wij zijn de Hemelse Witte Wezens. We staan bekend als de Hemelse Witte Wezens omdat we bestaan op het hemelse niveau en vaak zien velen onze energie als de kleur wit.

Wij hebben de Aarde en de mensheid vanaf het allereerste begin gediend en we zijn nu aanwezig om van dienst te zijn. Doe een beroep op onze energieën, onze aanwezigheid, om jullie te omringen en jullie bij te staan, want wij willen jullie van dienst zijn.

Onze liefde, onze gelukzaligheid, onze vrede omhult jullie en we begrijpen hoe belangrijk dit is in deze tijd van de evolutie van de aarde en de scheppingen van de mensheid.

Er gebeuren veel dingen in jullie realiteit en in de wereld om jullie heen die jullie misschien van streek maken, depressief maken of onzekerheid geven over jullie eigen spirituele groei, terwijl jullie proberen te navigeren in jullie spirituele realiteit.

Terwijl jullie de chaos in je eigen werkelijkheid of de wereld om je heen observeert of misschien zelfs ervaart, kan het een uitdaging zijn om in een ruimte van vrede te blijven, in een ruimte van liefde en verbondenheid met je waarheid en de Schepper.

Wij, de Hemelse Witte Wezens, willen met jullie delen dat het in feite jullie verantwoordelijkheid is om door te gaan met je focus terug te brengen naar de liefde in je wezen – de gelukzaligheid, de vrede, de waarheid – en op te treden als een baken van licht, dat heilige Schepperskwaliteiten uitstraalt in de wereld.

Als je deze verantwoordelijkheid niet aanvaardt, zullen anderen dat misschien wel doen, maar wat zal er gebeuren als iedereen de liefde, de waarheid, de vrede en de gelukzaligheid in zijn wezen negeert? De vibratie van de Aarde zou dalen en de ervaren chaos zou groter worden.

Als een wezen dat bewust is – bewust en je zou kunnen zeggen wakker – heb je de verantwoordelijkheid om de vibratie van je eigen wezen te handhaven of zelfs te versnellen om de vibratie van de wereld, zelfs het Universum van de Schepper, te handhaven en te versnellen.

Dat wat je in je wezen herkent en geneest en oplost, creëert genezing in de wereld om je heen en in je eigen werkelijkheid. Je innerlijke werkelijkheid wordt weerspiegeld in de wereld om je heen. De manier waarop jij de dingen waarneemt kan anders zijn dan anderen. De manier waarop je de dingen waarneemt, geeft je inzicht in wat er in je wezen geheeld/getransformeerd moet worden.

Jij Bent de Waarheid. Jij Bent het licht. Jij Bent de Vrede.

Het is jullie verantwoordelijkheid om voor het licht, de liefde en de vrede te kiezen. Dat betekent niet dat je de omstandigheden op aarde of in je werkelijkheid die je kunnen uitdagen of van streek maken, moet negeren. Ze vragen wel jullie aandacht, maar niet vanuit toegang tot dezelfde trilling als die zich voordoet.

Je kunt je aandacht geven vanuit je vibratie van waarheid in je wezen, en daardoor zul je de dingen op een andere manier zien – in staat zijn om je waarheid te delen, in staat zijn om je kracht en je krachten te gebruiken, in staat zijn om je liefde te gebruiken – en ook te herkennen hoe het je wezen beïnvloedt en hoe het je realiteit en de wereld om je heen beïnvloedt.

Elke ziel wenst vrede – vrede van binnen, vrede in de werkelijkheid, vrede in de wereld – verbindingen tussen alle wezens, harmonie, rust en liefde.

Deze dingen moeten zich eerst vanuit je wezen manifesteren.

Je vraagt je misschien af hoe je vredig kunt zijn als er chaos om je heen is. Het is aan jou om voor vrede te kiezen, wetende dat deze vrede zal uitstralen… dat het bijna als een helende balsem is… wetende dat je krachtig bent en dat wat je deelt een impact heeft, wetende dat wanneer je je verbindt met de vrede in je wezen, het je ondersteunt – je ondersteunt bij het navigeren door je realiteit en de wereld om je heen.

Als je ervoor kiest om je te richten op dat wat zich in je werkelijkheid of om je heen afspeelt, wat chaotisch kan zijn, dan kies je ervoor om er energie aan toe te voegen, om het op te bouwen en te stimuleren.

Wanneer je kiest voor vrede, liefde of waarheid, dan kies je voor een remedie. Jullie zijn de remedie, op energetisch niveau, en jullie brengen verschuivingen, transformatie en verandering teweeg in jezelf, in jullie werkelijkheid en in de wereld.

Daarom zijn jullie op aarde geplaatst. Daarom hebben jullie ervoor gekozen om nu op aarde te bestaan.

Jullie zijn de veiligheid die jullie zoeken. Jij bent in feite alles wat je zoekt.

Wanneer je je aandacht naar binnen richt en vraagt om dat te activeren wat je zoekt, zal je innerlijke energie altijd reageren.

Het is gewoon een keuze. Soms kan zelfs die keuze een uitdaging zijn om te maken. Soms is het veel gemakkelijker om je te richten op de chaos en hoe die chaos en verdriet in je wezen veroorzaakt, dan je te richten op de vrede, de liefde en de waarheid in je wezen.

Dit is op geen enkele manier een oordeel. We begrijpen dat het een uitdaging is om je verantwoordelijkheid voor vrede te accepteren, misschien in een wereld waarin het lijkt alsof anderen dat niet doen.

Wij, de Hemelse Witte Wezens, steunen jullie volledig, houden volledig van jullie en staan jullie volledig bij zodat jullie je verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Wij houden zielsveel van jullie.

Wij zijn de Hemelse Witte Wezens en wij danken jullie.

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: wakkeremensen.org