zaterdag 28 oktober 2023

Cosmic Frequency News 27 oktober 2023 – Ben jij klaar voor meer energetica? Door dr. Schavi M. Ali


Cosmic Frequency News 27 oktober 2023 – Ben jij klaar voor meer energetica?
– Door dr. Schavi M. Ali

Gisteren, (dus NU EERgisteren) donderdag 26-10-2023, om ongeveer 19:24 uur (EDT), barstte er een zonnevlam van de klasse M 1.4 uit onze zon met verschillende CME-filamenten.
De snelste CME reist met een snelheid van “3,5” miljoen mijl per uur (mi/u).
Onregelmatige zonnewinden die over het magnetisme van de zon waaiden, duwden de filamenten richting de aarde, en de verwachte komst van krachtige geomagnetische stormen is op 30 oktober; Maar zoals we weten kan zelfs de meest zorgvuldige analyse van kosmische gebeurtenissen slechts een schatting zijn, omdat ze eerder of later kunnen plaatsvinden dan verwacht.
Gebaseerd op de dichte plasmadeeltjes die momenteel in en rond ons planetaire veld – de magnetosfeer – dringen, ligt de aarde nog steeds op schema voor sterke kosmische gebeurtenissen tijdens de voortzetting van het “Eclipse-seizoen”.
Er is een mogelijkheid dat er grote aardbevingen, orkanen en andere stormen plaatsvinden.
“Orkaan Otis”, die is geclassificeerd als “Categorie 5” – is uitgeroepen tot de krachtigste orkaan die ooit land in de Stille Oceaan heeft doen vallen. De windsnelheden zijn berekend op 165 mijl per uur (mi/h). Er is veel verwoesting op de plek waar het heeft plaatsgevonden.
De kosmische energieën zijn dramatisch toegenomen op weg naar de volgende zonsverduistering.
Ter herhaling: oude leringen zijn dat een “zonsverduistering” ervaringen met zich meebrengt die jaren kunnen duren, en een “maanverduistering” brengt ervaringen met zich mee die maanden kunnen duren.
Elke minuut van een “zonsverduistering” vertegenwoordigt een jaar, en elke minuut van een “maanverduistering” vertegenwoordigt een maand.
Omdat onze planeet zich echter zo snel beweegt in de kosmos terwijl hij om zijn as draait en terwijl ‘Zij’ voortdurend enorme hoeveelheden LICHT ontvangt, is de gemiddelde tijd voor de ervaringen van beide soorten eclips de afgelopen decennia naar schatting zes maanden geweest. afhankelijk van waar de eclips zich verplaatst in de geboortehoroscoop van een persoon, een bedrijf, een bedrijf of een land.
De komende “Maanverduistering” in Tropisch Stier zal zich over het zesde geboortehuis van de VS verplaatsen, wat aangeeft dat economische kwesties die te maken hebben met de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en het bedrijfsleven, en programma's voor dienstverlening aan de gemeenschap centraal zullen staan, omdat dit slechts een van de kenmerken van de Stier-energie is. is geld en materiële bezittingen.
Andere aspecten van Stier zijn schoonheid, creatief zijn, koppig zijn, spraakzaam zijn en bezitterig zijn over mensen en ideeën die het belangrijk en dierbaar vindt.
Een van de lessen van Stier is om je los te maken van wat niet het beste is voor de verhoging van het bewustzijn, zelfs als het loslaten moeilijk is.
In feite is dit een les voor de hele mensheid in dit ‘Nu’, omdat de meeste mensen de neiging hebben vast te houden aan ideeën en concepten, evenals aan individuen en groepen die niet ideaal zijn voor intellectuele of spirituele groei.
Ze hebben, metaforisch gesproken, ‘hun koers gevolgd’. De les is voorbij.
Mensen over de hele wereld zullen zich binnenkort gaan voorbereiden op de traditionele feestdagen. Dit zal enige schijn van vreugde mogelijk maken (ook al zijn de traditionele feestdagen niet gebaseerd op historische nauwkeurigheid – maar dat is een andere lering – een lering die talloze keren is gegeven, zowel in mondelinge lezingen als in schriftelijke vorm).
Er zullen ernstige mondiale situaties blijven bestaan ​​terwijl de mensheid blijft aandringen op oorlog, materiële hebzucht, onderdrukking, onderdrukking, controle, manipulatie, enz.
Meestal zijn mensen met dit soort gedachten in werkelijkheid bange mensen met een slecht zelfbeeld.
Ze doen dus alsof ze de hoogste autoriteiten zijn die de belangrijkste machtsspelers op het wereldtoneel zullen zijn.
Dan zijn er mensen die bang zijn de machtsspelers niet te volgen.
Er is een lering dat het woord ‘ANGST’ ‘VALS BEWIJS DAT ECHT LIJKT’ betekent.
Laten we op de tegenovergestelde manier in het “LICHT VAN TRILLINGSVERHOGING” (“LIEFDE”) zijn waarvan de frequentie zo snel is dat de angst ver achterloopt in de race om de planeet te beheersen.
Als we in “LIEFDE” zijn, zijn we verankerd in de BRON omdat we ons de oude leer uit vele wereldgeschriften herinneren dat “GOD LIEFDE EN LICHT IS”.
Zet het LICHT op!