zaterdag 28 oktober 2023

De Kosmische Danseres en de Frequenties van de Nieuwe Aarde – Vrede en Vreugde in het Leven Vinden ~ 28 oktober 2023 ~ Celia Fenn

De Kosmische Danseres en de Frequenties van de Nieuwe Aarde – Vrede en Vreugde in het Leven Vinden.

Door: Celia Fenn – 27 oktober 2023

Geliefden, terwijl jullie door het Eclipse-seizoen en verder door het 11/11 Portaal gaan, worden jullie geconfronteerd met vele uitdagingen, zowel energetisch als fysiek. Het is een tijd waarin alles wat niet in balans is, wordt getoond voor wat het is, zowel in jullie persoonlijke leven als op planetaire schaal. Maar het is ook een tijd van feest voor jullie als lichtwerkers, nu de eerste en tweede golf van Ascentie nu hun reis voltooien en klaar zijn om het “Licht voor de Wereld” te zijn, en om degenen te zijn die Vrede en Liefde in zich dragen. hun hart, ondanks de lage frequenties van geweld en haat die de overhand lijken te hebben.

Als jullie deze woorden lezen, Geliefden, dan behoor je waarschijnlijk tot degenen die in staat zijn toegang te krijgen tot de Nieuwe Aarde frequentie en deze voor anderen vast te houden, hetzij in groepen of als individuen. Voor jou moedigt het symbool van de Kosmische Danser je aan om met evenwicht en gratie deel te nemen aan de Dans van het Leven. Laat je niet meeslepen in wanhoop, maar dans met en in de opgaande spiraal van Hoop en Liefde.

Wanneer een ervaren danser meebeweegt met de stroom van de muziek, creëren ze patronen die hun ziel en hun verhaal uitdrukken. De dans van het leven is niet anders, terwijl je beweegt op hemelse muziek en tonen en codes langs de heilige geometrische paden die de werkelijkheid creëren en manifesteren.

Zoals je weet, moeten degenen die met gratie en vaardigheid dansen eerst hun passen leren, en vaak duurt het vele jaren om een niveau van vaardigheid te bereiken. Zo ook, Geliefden, jullie hebben vele jaren besteed aan het afstemmen op deze Nieuwe Aarde-frequenties en het leren van de stappen in jullie persoonlijke reis van Ascentie. Dit is het moment om simpelweg uit te drukken wie je bent terwijl je meestroomt met de Dans van het Leven.

Je bent klaar om deze frequenties van De Nieuwe Aarde vast te houden terwijl je door de Heilige Paden van het Hart beweegt die door Yeshua en Maria Magdalena werden onderwezen in hun werk als Avatars van het Gouden Christusbewustzijn.

Naarmate je dit vaardigheidsniveau bereikt, kun je een dagelijkse persoonlijke oefening creëren die jouw fysieke, emotionele en mentale welzijn ondersteunt en koestert. Je zult je aangetrokken voelen tot groepen en gemeenschappen, en tot Lichtcirkels die de Hartfrequenties van Liefde, Vreugde en Dankbaarheid zullen versterken.

De Nieuwe Aarde is hier! Jullie zijn geroepen om ambassadeurs van vrede en liefde te zijn. Wees de Liefde in elke stap van je dagelijkse leven!

Wees de Kosmische Danser die met volledige gratie beweegt op de muziek van de Sterren die in je Hart en Ziel zit.

Jij bent het belichaamde Licht dat danst op de Aarde!

Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org