maandag 30 oktober 2023

Kosmisch Frequentienieuws 29 oktober 2023 ~ Door dr. Schavi M. Ali


Kosmisch Frequentienieuws 29 oktober 2023

De planetaire magnetosfeer wordt rondom extreem samengedrukt met deeltjesplasma.
De “Schumann Resonantie” (trillingsfrequentie en amplitude) van onze planeet wordt duidelijk enorm geactiveerd.
Mondiale aardbevingen in de honderden (het dagelijkse aantal) hebben een magnitude van “4s”, “5s” en “6s”, waarbij een magnitude van “6,0” heeft plaatsgevonden in Vanuatu.
Verwacht niet dat het reguliere nieuws gedetailleerd verslag doet van de kosmische gebeurtenissen, en verwacht zeker niet dat het nieuws enige spirituele aspecten van de kosmische energie bespreekt.
Zoals voortdurend is vermeld, zuiveren deze krachtige kosmische gebeurtenissen het ‘3D’-rijk en hebben ze de neiging te escaleren wanneer de mensheid haar chaos vergroot, zoals oorlogvoering, politieke strijd, economische instabiliteit, wetenschappelijke verachtelijke experimenten, economische instabiliteit, enz.
De kosmische gebeurtenissen bevatten uiteraard ook verlichtend LICHT dat cellulaire herprogrammering mogelijk maakt, en dientengevolge een HOGER BEWUSTZIJN.
Uitputting (ongeacht hoeveel slaap u de nacht ervoor heeft gehad)
Vreemde dromen
Meerdere keren per nacht wakker worden en moeite hebben om weer in slaap te komen
Volledige slapeloosheid
Overmatig slapen (het lijkt erop dat u niet lang wakker kunt blijven zonder in de loop van de dag weer in slaap te vallen)
Hartkloppingen
Hoofdpijn
Pijnlijke rug
Hittegolven
Gebrek aan eetlust
Spijsverteringsproblemen
Jeukende huid
Oorsuizen
De bovenstaande “symptomen”/”activaties” hebben niets te maken met ouder worden, zoals iemand die te horen krijgt dat zij in de “menopauze” zit of dat hij in de “andropauze” zit. In werkelijkheid bestaan ​​deze omstandigheden niet!
Hoe langer iemand in fysieke incarnatie verkeert, hoe meer informatie uit zijn of haar cellulaire gegevens ontstaat – zowel persoonlijk als voorouderlijk.
Daarom moet er meer “reiniging” plaatsvinden en moet er meer “verlichting” gegeven worden.
Er wordt door veel Indiaanse culturen gezegd dat informatie zich door zeven generaties heen beweegt.
Wanneer zogenaamde “jonge mensen” dus “symptomen”/”activaties” ervaren, komt dat doordat hun cellulaire gegevens vele generaties aan informatie bevatten.
Zelfs dieren ‘voelen’ de veranderingen in de energie van de planeet en vertonen mogelijk wat mensen denken dat vreemd gedrag is.
Op 1 november zal de transformerende Pluto opnieuw zijn anaretische kritische 29e graad in Tropische Steenbok bereiken, nadat hij de afgelopen maanden een back-up heeft gemaakt van zijn 26e, 27e en 28e graad.
Het heeft nog maar ongeveer drie maanden voordat het op 21 januari 2024 voor twintig jaar naar Tropisch Waterman gaat.
Gedeelte van het artikel van Cosmic Frequency News 29 oktober 2023 – Krachtige zondags-energetica! – Door dr. Schavi M. Ali