vrijdag 27 oktober 2023

Schorpioenseizoen en de komende maansverduistering ~ 27 oktober 2023 ~ Celia Fenn

Schorpioenseizoen en de komende maansverduistering

Door: Celia Fenn – 26 oktober 2023

Terwijl we het Schorpioenseizoen binnenstormen met onze beste dansbewegingen, voelen we het verschil in de energieën.

We gaan dieper en meer naar binnen terwijl de eclipsenergieën zich op één lijn bevinden langs de Schorpioen/Stier-as.

Nog maar 3 dagen!

Deze eclips voelt voor mij niet zo intens als de zonsverduistering, het lijkt een dieper en vloeiender gevoel te hebben. Het zal ook nieuwe Lichtcodes met zich meebrengen die de manier waarop we op aarde leven en hoe we ons financiële leven binnen onze gemeenschappen structureren, zullen veranderen.

Mijn geboortemaan staat in Stier, en de Maan in Stier wordt verheven en geregeerd door Venus. Het is een Godinnenmaan, en de Nieuwe Lichtcodes gaan over het naar de aarde brengen van het Goddelijke Vrouwelijke en het verankeren in energieën van Liefde en Mededogen. We zullen overspoeld worden met de stromen van goddelijke genade als we openstaan om te ontvangen.

Terwijl ik nadacht over de traditionele energieën voor Schorpioen, liet ik los dat het een Waterteken is en dat de Schorpioen en de Feniks de symbolen zijn.

Schorpioenen zijn nogal griezelig, maar in de Egyptisch/Sirian-leringen waren Schorpioenen de ‘lijfwachten’ van de Godinnen. Isis had een team van dertien schorpioenen die haar voorgingen en de weg vrijmaakten van alle negatieve energieën. Ik zou zelf met een team van die mensen kunnen samenwerken! Ik kan ze eerder als beschermend dan als gevaarlijk beschouwen.

Ook is de Feniks in zijn eerste fase een Vuurvogel, maar in zijn tweede scheppingsfase wordt hij een Watervogel of een Waterfeniks die past bij de Schorpioen/Water-energie.

Ik zal hier meer over vertellen in onze Schorpioenpoort-webinars die deze zondag beginnen, net na de maansverduistering.

Sluit je aan bij onze community en voel de creatieve energie van de Water Phoenix in je leven!

Celia Fenn

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org