donderdag 26 oktober 2023

Alles Wat Jullie Nu Moeten Weten Over Het Leven Op Aarde ~ 26 oktober 2023 ~ Daniel Scranton

Alles Wat Jullie Nu Moeten Weten Over Het Leven Op Aarde

Kanaal: Daniel Scranton – 25 oktober 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij vinden het een eer om met jullie allemaal in contact te komen.”

We hebben alle gebeurtenissen daar op Aarde op elk moment van elke dag gevolgd.

We stemmen ons niet alleen af op het trauma en de tragedies van het leven op Planeet Aarde. We voelen het allemaal tegelijk aan, en over het geheel genomen blijven jullie het niveau van het collectieve bewustzijn daar verhogen, en jullie verdienen het om een heel goed gevoel te hebben over hoe jullie evolueren als individu en als collectief.

Moet je je huis daar op Aarde eerst helemaal op orde krijgen voordat je een goed gevoel kunt krijgen over het leven op aarde? Het antwoord is natuurlijk: nee, dat doe je niet. Iedereen draagt iets en werkt ergens aan. Iedereen evolueert uit iets en verandert van iets anders. Daarom moet je op zoek gaan naar die mogelijkheden om te lachen en te zingen, te dansen en te spelen, ondanks het feit dat je nog steeds je uitdagingen hebt.

Je kunt de dingen waar je aan moet werken, vergeten totdat ze zo meteen naar boven komen. Je hoeft geen tijd in te plannen om aan jezelf te werken, maar je kunt eerder een leven vol vreugde nastreven en weten dat je alles zult doen wat je nodig hebt.

Je bent er niet alleen om een leven vol vreugde te leiden. Maar in plaats daarvan ben jij er ook om vreugde, liefde, vrede en harmonie te verspreiden. Je bent er om creatief te zijn en te genieten van de creativiteit van anderen. Jij bent daar om het licht te verwelkomen en het licht te verspreiden. Daarom hoef je niet alle problemen van de wereld of de uitdagingen waarmee je in je leven wordt geconfronteerd, op te lossen alleen maar omdat ze er zijn.

Dit is wat we aanbevelen: geef ze aan je team, je gidsen en aan De Bron, en ga plezier maken en kijk hoeveel gedaan kan worden als jij niet degene bent die al het harde werk moet doen.

Laat meer los en reik naar datgene wat jou verlicht, waardoor je in een ruimte van vrede komt, een hogere vibratie, die je in een ogenblik troost geeft. Wat je ook in staat stelt om in een staat van gelukzaligheid, in een staat van waardering te verkeren, het is de moeite waard om altijd na te streven, ongeacht wat er gaande is in je financiën, in je relaties, in je lichaam of in de wereld.

En zoals we al eerder zeiden: als je ergens naar moet kijken, iets moet opruimen, iets los moet laten, zal het verschijnen.

Maar net als een kind dat ervoor kiest om op de speelplaats te spelen, ook al zou het kunnen vallen en zijn knie schaven, kun je huilen, of boos worden, of wat je ook gaat doen op dat moment waarop je je knie schaven, en er doorheen komen, er overheen komen, zodat je kunt blijven spelen. Of je kunt besluiten dat spelen gewoon te gevaarlijk is, en in plaats daarvan kniebeschermers aandoen en de rest van je leven langzaam lopen.

Je weet hoe je wilt leven, en je weet waar toe je je geïnspireerd voelt om te doen en niet te doen, en het enige wat je hoeft te doen is te allen tijde luisteren naar de leiding die van binnenuit naar je toe komt. Het is precies goed, en op dit moment geeft het jullie allemaal de opdracht om iets in je leven te waarderen zoals het is en iets na te streven waar je blij van wordt.

En dat is alles wat jullie nu echt moeten weten over het leven op Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org