zaterdag 28 oktober 2023

Kosmisch Frequentie Nieuws 28 oktober 2023 – Dag van de Maansverduistering! – Door dr. Schavi M. Ali


Kosmisch Frequentie Nieuws 28 oktober 2023 – Dag van de Maansverduistering!
– Door dr. Schavi M. Ali

Vandaag, zaterdag 28 oktober, is de dag van de “Maanverduistering” in Tropische Stier, in oppositie met onze Zon in Tropische Schorpioen en in conjunctie met Mars in Tropische Stier.
Opposities hebben echter juist elkaars energie nodig.
Stier heeft het vermogen van Schorpioen nodig om chaos te overstijgen en beter af te stemmen op hogere inzichten over waarom bepaalde situaties zich voordoen, en Schorpioen heeft de aardende, praktische kennis van Stier nodig, zodat Schorpioen niet zo ‘buitenaards’ zal zijn dat hij het spreekwoordelijke ‘bos voor hem’ niet kan zien. als de bomen".
Ook heeft Schorpioen het vermogen van de Stier nodig om financiële problemen beter aan te kunnen.
Nu onze Maan vanochtend om 07:44 uur (EDT) in Tropische Stier is terechtgekomen, hebben mensen over het algemeen echter de neiging langzamer te handelen en niet zo vurig en impulsief te zijn als ze misschien waren toen onze Maan was in Ram.
Ook zullen de emoties met betrekking tot verschillende gebeurtenissen – persoonlijk en collectief – worden versterkt doordat de “Volle Maan” een “Eclips” is.
Er zullen meer gedachten zijn over wat er moet worden vrijgegeven en hoe wat goed werkt nog verder kan worden verbeterd.
Het is echter beslist geen dag om definitieve beslissingen te nemen.
Het is het beste om de “Nieuwe Maan” op 13 november af te wachten voordat u verder gaat met programma’s en projecten.
De magnetosfeer toont vandaag de dag aan alle kanten dicht stromend persplasma dat onze planeet binnen wordt geduwd door grillige zonnewinden die de grens van “500” km/s naderen, maar vanaf nu (“10:34” AM) slechts ongeveer “ 432” km/s.
Het is waarschijnlijk dat zonnevlammen zullen escaleren vanaf hun huidige “C-Klasse”-niveau naarmate de dag en de avond zich ontvouwen.
Dit is een dag om langzaam te bewegen om te acclimatiseren aan de binnenkomende energieën – vooral nu de “maanverduistering” plaatsvindt zoals zojuist genoemd, en ook omdat mensen de energieën van “orkaan Otis” voelen en ook de geëscaleerde oorlog tussen Israël en Hamas. nu de grondoorlog is begonnen waarover al enkele dagen wordt gesproken.
November en december zullen gevuld zijn met verdere mondiale chaos en conflicten, dus wees geestelijk sterk.
Houd jouw rituelen vanaf jouw specifieke pad bij.