dinsdag 31 oktober 2023

Sluit je aan bij het LICHT! Noodzakelijke mondiale lichtfocus – Door Dr. Schavi M. Ali


Naarmate menselijke verontrustende ervaringen op de planeet escaleren, escaleren ook kosmische gebeurtenissen zoals zonnewinden (die momenteel met een snelheid van “547,7” km/s om “10:24” AM (EDT) reizen), en eerder waren ze meer dan “610” km/s. S. (gisteren)
Deze winden drijven krachtig geomagnetisch plasma de magnetosfeer en de planeet in, waardoor de binnen- en buitenvelden en de “Schumann-resonantie” worden beïnvloed.
Onze zon staat verstevigd, dus zend “M-Klasse” en mogelijk “X-Klasse” zonnevlammen uit.
De “KP Index” heeft net als gisteren de rating “Unsettled”.
Helaas is er over de hele wereld sprake van totale chaos en terreur.
Halloween begon als een oud Keltisch festival in plaatsen die nu bekend staan ​​als Ierland, Frankrijk en Engeland en stond bekend als “Samhain” (uitgesproken als “Sow-in”).
Men geloofde dat er in de nacht van 31 oktober een portaal openging dat de overledene van de levenden scheidde. Ze geloofden dat de overledene grote schade aanrichtte aan de gewassen, en dat druïde priesters zouden communiceren met de fysiek geïncarneerde.
Gedurende vele tijdperken is de menselijke collectieve cognitie extreem laag geworden.
Een groot deel van de mensheid ‘denkt’ dat ze zoveel weet, maar de waarheid is dat ze heel weinig weten, en dat het ‘weinig’ dat ze weten hun hele focus wordt.
Dit is waar “LICHT – waarover veel wordt gesproken – in het “Nu” komt.
Haar missie is het reinigen en corrigeren, opruimen en opnieuw plaatsen, het verlagen van de cellulaire en dus DNA-dichtheid en het creëren van een netwerk van bio-fotonische (“Levenslicht”) energie.
Sluit je aan bij het LICHT!
Noodzakelijke mondiale lichtfocus – Door Dr. Schavi M. Ali