maandag 30 oktober 2023

Attentie: Inkomende grote tijdlijn splitsing ~ 30 oktober 2023 ~ Owen Waters

Attentie: Inkomende grote tijdlijn splitsing

Door: Owen Waters – 29 Oktober 2023

Volgens de beste helderzienden en afstandkijkers zijn we slechts enkele weken verwijderd van een grote tijdlijnsplitsing. Ze voelen wereld veranderende gebeurtenissen aankomen en proberen meer te weten te komen over het wat, waar en wanneer van deze gebeurtenissen. Wat het ook is dat ze voelen, het resultaat zal waarschijnlijk zijn dat een deel van de wereldbevolking zal kiezen voor een toekomst van angst en haat, terwijl anderen een positief pad kiezen, ondanks de afleidingen die voor hen worden geplaatst.

Onlangs nog, na het schokkende nieuws van het uitbreken van de oorlog in het Midden-Oosten, vroeg iemand aan de Dalai Lama hoe hij nog steeds zo gelukkig kon zijn.

Hij antwoordde: “Hoe kan ik ervoor kiezen om niet gelukkig te zijn?” en legde verder uit dat de wereld mensen nodig heeft om het mondiale bewustzijn te verhogen, niet te verlagen door te vervallen in depressie en angst.

Sommige mensen zien oorlogen als gebeurtenissen die opzettelijk worden gecreëerd om mensen af te leiden van de komende ascentie naar een hoger bestaansniveau. Ik zie hun punt en ik word eraan herinnerd, zoals aangegeven in mijn boek “De Lichtwerker missie”, dat de missie van een lichtwerker simpelweg is om het licht te bewerken! Dat betekent regelmatige spirituele oefeningen, bij voorkeur van de krachtige soort.

Grote tijdlijnsplitsingen vinden plaats wanneer een deel van de wereldbevolking één keuze maakt terwijl de anderen een tegenovergestelde keuze maken. Deze divergerende deuropeningen gaan niet zomaar open en vallen dan meteen weer dicht: er zullen maanden en jaren overheen gaan voordat mensen het hebben ingehaald, om te beseffen dat er een nieuwe realiteit aan het ontstaan is en dat ze liefde en vrede kunnen verkiezen boven angst en haat.

Ik moet denken aan een hoofdstuk in mijn boek over Lichtwerkers:

Vrede in Tijden van Verandering

Vroeger verschansten spirituele zoekers zich in een grot of een andere stille plek om zich terug te trekken en zich af te zonderen van het rumoer van de wereld om innerlijke waarheid te zoeken. Vandaag de dag is de prioriteit veranderd.

We leven in een tijd van snelle transformatie. Omdat de onderliggende oorzaak van snelle verandering tegenwoordig de constante stijging van de basisfrequentie van materie is, voelen mensen zich stuurloos in een zee van verandering waarover ze geen controle hebben. De behoefte aan spirituele hulp en begeleiding is in deze tijd het grootst.

Dat betekent dat het geroezemoes van sociale interactie nu in zwang is en dat grotten zo verleden tijd zijn. Mensen hebben lichtwerkers meer dan ooit nodig omdat wij degenen zijn die het voortouw nemen in het begrijpen van de aard van de grote verandering van vandaag. Wij zijn degenen die energiek omhoog kijken en zien waar we naar toe gaan in plaats van rond te kijken in de wereld en ons overweldigd en verward te voelen.

Het mooie van aan de voorhoede staan van de huidige vloedgolf van verandering is dat je in die tijden van bezinning echt van rust kunt genieten. Je hebt misschien niet de tijd om je elke dag lang terug te trekken, maar als je dat doet, maak je contact met dat wat echt verheffend en inspirerend is.

In feite wordt dat gevoel van inspiratie en verheffing met elk jaar dat voorbijgaat en met elke stapsgewijze verhoging van de achtergrondfrequentie van materie, steeds beter en beter.

Na verloop van tijd leidt het ontwikkelen van je innerlijke leven tot een prachtige bonus. Het leidt tot een gevoel van vertrouwen in de welwillende natuur van het universum. Met het ontplooien van dit vermogen om te vertrouwen, word je in staat om “door” de externe gebeurtenissen van de wereld heen te kijken en een gevoel van vrede en harmonie te behouden dat gebaseerd is op de onveranderlijke werkelijkheid in plaats van op de wispelturige veranderingen van de buitenwereld.

*Om veel meer te ontdekken over jouw enorme potentieel om de wereld ten goede te veranderen, zie het boek De Lichtwerker Missie.

Owen Waters

Vertaling: Reinier