vrijdag 27 oktober 2023

KOSMOS & ASCENSIE Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE Update
Ik beantwoord geen vragen vanwege mijn eigen ascensie

***NERVEUZE ENERGIE=o.i.v hoge instroom fotonen energie

***HOGE DRUK OP DE NERVUS VAGUS=nerveus zijn
INTENSE-BELADEN & ONRUSTIGE ATMOSFEER = geeft stress op het centrale zenuwstelsel & maag-dizzy-misselijk-spijsverterings klachten

M-KLASSE EXPLOSIE =drukt op zwakke zenuwpunten ter transformatie
Een magnetische gloeidraad net voorbij de noordoostelijke ledemaat van de zon explodeerde op 26 oktober (2324 UT), waardoor een kettingreactie van magnetische uitbarstingen ontstond die op de aarde terechtkwamen.

EXPLOSIEVE ENERGIESTIJGINGEN overspoelen en infuseren ons systeem! We worden platgelegd en schoongespoeld door deze immense vloedgolven aan hoogfrequent licht.
Ze spoelen onze blauwdruk schoon van alle opgelopen en opgehoopte vuil= duistere lagere aardse trillingen.

ZONNESTORMEN KP 2-5 vandaag
Deze veroorzaken zenuwstormen, ze razen door je zenuwstelsel heen; geven een daas en vol hoofd, pieptonen, geheugenstoornissen, veel dromen, misselijk, maagklachten, wankel, opgeblazen, spierpijnen, gewrichtspijnen, vertraagde spijsvertering, onrust, stijve en stramme spieren, hartritmestoornissen, benauwd gevoel.

SR Pieken ieder uur vanaf vannacht 02.30 en tikken de 47 Hz aan, deze opent ons hart en al het oud zeer stroomt eruit
Deze immense stijgingen en drukgolven zijn STERK VOELBAAR!. Ze duwen en drukken ons middels het cranio sacrale ritme in de juiste lichaamshouding. Daarbij komen grote hoeveelheden duistere geblokkeerde en verstopte energie vrij. Dit veroorzaakt een overbelast zenuwstelsel en orgaanstelsel.

Zonnewindsnelheid
: 427,0 km/sec
dichtheid: 1,67 protonen/cm3

X-ray zonnevlammen
6-uur max: C2 0854 UT okt27
24-uur: M1 2324 UT okt26

Veel zuivering in ons heiligbeen van vele levens en generaties [DNA upgrade] en het samensmelten van onze innerlijke man en innerlijke vrouw=het heilig huwelijk.

Ons lichaam weet niet wat het overkomt door deze massale instroom en bombardement aan kosmisch licht.
Deze explosieve kosmische energie opent ons kosmisch hart=thymus= immuunsysteem om ons weer te verbinden met de resonantie van moeder aarde. Alles wat puur en zuiver is en met een koesterende liefde voor al het leven op moeder aarde.

We ruimen oude innerlijke werelden op, deze worden o.i.v dit hoogfrequente kosmisch licht, losgetrild uit de vele weefsellagen, je zult merken dat bij het loskomen van oude innerlijke werelden deze tijdelijk gaan resoneren met parallelle werelden in de buitenwereld.
Ze triggeren je op die frequentie waardoor je ze mag gaan herkennen, zuiveren dmv het loslaten van de onderdrukte emotie [huilen, woede] en integreren in je hele persoonlijkheid=HEEL zijn.

Mede door het activeren vd Nervus Vagus en het openen van dit verstopte kanaal wordt de verticale golfslag vh hart weer voelbaar die gaat resoneren met de moeder aarde hartslag. En wat een inzichten komen er vrij!

We worden opgetild naar een hoger bereik! Geeft uiteraard fysieke symptomen van loslaten van de vastzittende afvalstroom en veel spierpijn en hartkloppingen! druk op het hoofd, nek, schouders, tussen de schouderbladen, banden en spierpijnen, keel en strottenhoofd- krampen ,vibrationele griep, koude -en hitte aanvallen , maar ook een enorm ontzag voor dit wonder van ascensie.

Deze verkrampingen ontstaan door de cellen dit werken met + en - ionen, er komt nu heel veel vrij uit de cellen waarvan de balans hiertussen verstoord en zelfs gestagneerd was, vandaar de dichtgeknepen keel en hartkloppingen.

We openen dit wonderschone kanaal van licht weer, en al het vastgezette slib komt los en stroomt eruit via verdriet, woede, onmacht, wanhoop, radeloosheid, van vele levens en generaties.
De veranderingen in de cellen van je lichaam ontstaan ten gevolge van een infusie van nieuwe elektromagnetische impulsen. De structuur van energieoverdracht en energiewisselingen in de cellen wordt langzaam herzien tijdens deze mutaties.

Dit kan de periodieke lichamelijke uitputting tot gevolg hebben, aangezien je lichaam door een fase van radicale her modellering gaat.

Enkele algemene symptomen;
Verstoorde slaap, veel soms bizarre dromen uit het verleden, enorme aanvoer van negatieve en deprimerende gedachtenvormen=detox, diepvrieskou, rillen, trillen, vibreren, schudden, beven, ijskoude vingertoppen, ijzige kou
Omhoogkomen van sterke oude emoties, snel getriggert zijn
Spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten, pijn nek-schouders
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel, overbelast spijsverteringstelsel en een kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien, snotterig, opgeblazen en volle buik, gedesorienteerd
Hartritme uit balans o.i.v de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust, alles is je teveel.
Pijnlijke herinneringen uit ons celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken en hopen zich op rondom chakra 5 met druk op de nervus vagus= stress, hartritmestoornissen, benauwd, misselijk, darmklachten etc.

Hsp-ers en dieren voelen dit sterk aan en willen met rust gelaten worden.
Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De BALM for leg = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!! Ook bij dieren!

*** Een beetje een stampotje ratjetoe vandaag, ik heb een date vandaag met mijn bank & de Donald Duck***

Marjolein Ingrid Soulpursang