vrijdag 27 oktober 2023

Jezus/Yeshua: Ontwaken is de belangrijkste gebeurtenis die nu op aarde plaatsvindt ~ 27 oktober 2023 ~ John Smallman

Jezus/Yeshua: Ontwaken is de belangrijkste gebeurtenis die nu op aarde plaatsvindt

23 oktober 2023/ Door John Smallman

De collectieve intentie van de mensheid om te ontwaken uit de droom of nachtmerrie – die jullie momenteel ervaren als de wereldse materiële werkelijkheid van extreme chaos, verwarring en conflict – zal onvermijdelijk plaatsvinden omdat het natuurlijk ook de goddelijke Wil van Moeder/Vader/God is. Het is tijd om te ontwaken in de Werkelijkheid, de staat van Eenheid die jullie nooit hebben verlaten, uit de illusoire omgeving waarmee jullie eeuwenlang bezig zijn geweest toen jullie jezelf probeerden te bewijzen dat jullie autonome wezens waren die gelukkig en met succes konden leven, gescheiden van Moeder/Vader/God, jullie goddelijke Bron – LIEFDE.

Dat was een waanzinnige kortstondige gedachte die jullie verzonnen als de onwerkelijke materiële omgeving, schijnbaar losgekoppeld van God, waarin jullie jezelf ervaren als mensen in vorm zonder kennis van je werkelijke en ware aard. Het is een staat van intense vergeetachtigheid – Amnesie – die nu wordt opgelost. Slaap is niet langer een optie, jullie zullen ontwaken in de Werkelijkheid die het eeuwige en volledige bewustzijn is van jullie Eenheid met de Bron in elk moment van jullie eindeloze, eeuwige en meest vreugdevolle bestaan.

Jullie Vader steunt jullie. Jullie zijn volkomen veilig en de droom of onwerkelijkheid die jullie hebben ervaren en waarmee jullie je schijnbaar al eeuwen bezighouden, is aan het oplossen, aan het desintegreren, aan het uiteenvallen nu jullie ervoor kiezen om niet langer in het bestaan ervan te geloven en in plaats daarvan terug te keren naar het volledige bewustzijn van de Werkelijkheid van Liefde, Moeder/Vader/God, de enige Werkelijkheid en van jullie eeuwige aanwezigheid daarin.

Hij staat jullie uiterst sterk bij in jullie collectieve ontwakingsproces, net als al diegenen in de niet-fysieke rijken en ook velen die momenteel louter voor dit doel in vorm zijn – inclusief jullie allemaal die deze boodschap lezen of beluisteren. Ontwaken is de belangrijkste gebeurtenis die op dit moment op Aarde plaatsvindt en het collectieve proces dat het tot een glorieuze voltooiing brengt, wordt door God, door ons in de niet-fysieke rijken en, het krachtigst, door vele miljoenen mensen als een zeer sterke intentie beschouwd. De energie van die goddelijke intentie gaat jullie menselijke voorstellingsvermogens ver te boven en ik blijf jullie eraan herinneren omdat jullie zo gemakkelijk worden afgeleid door de dagelijkse gebeurtenissen in jullie menselijke levens op lokaal en wereldniveau.

Maar de kracht van jullie individuele intentie, evenals jullie collectieve intentie om te ontwaken – volledig en zeer liefdevol ondersteund door Moeder/Vader/God – is nu uitzonderlijk intens en krachtig en bijgevolg is er geen andere optie mogelijk of beschikbaar. Jullie komen Thuis en zo lijkt het, maar natuurlijk zijn jullie nooit weggeweest! In feite zijn jullie natuurlijk al Thuis, jullie dromen alleen maar dat jullie dat niet zijn en ontwaken is jezelf bevrijden uit die droom die jullie – door je eigen keuze – gevangen heeft gehouden, volkomen gefascineerd en doodsbang voor schijnbaar eonen en mogelijk ontelbare vorige levenstijden als mensen in vorm.

Jullie ware levens, jullie echte levens zijn levens in de eeuwige Aanwezigheid van Moeder/Vader/God in volkomen en complete vreugde. In jullie droom missen jullie dat het meest wanhopig, missen jullie het meest wanhopig het volledig ervaren van de Liefde die jullie zijn in jezelf en als Eén met God. Daarom spenderen jullie allemaal zoveel van jullie menselijke levens aan het zoeken naar liefde, het zoeken naar liefde in relaties met anderen. Op zoek naar de liefde die alleen gevonden kan worden in de Eenheid van jullie eeuwige Aanwezigheid binnen Moeder/Vader/God.

Soms vinden jullie wel een partner met wie je intens resoneert, maar hoe intens de relatie ook wordt, er ontbreekt altijd iets. Misschien accepteren jullie dat en blijven jullie in de relatie ondanks het gebrek aan perfectie, of misschien vinden jullie dat je schijnbaar geen andere keuze hebt dan er een eind aan te maken. Welke optie jullie ook kiezen, het is goed zolang jullie de ander met respect behandelen. Hoe je er ook voor kiest om ermee om te gaan, je zult nooit veroordeeld worden voor je ontoereikendheid of onvermogen om het te laten werken, want jullie doen altijd je best, zelfs als anderen anders suggereren en God kent en eert jullie hiervoor. Jullie zijn en zullen altijd Haar absoluut perfecte creaties zijn, prachtige verlengstukken van Haarzelf, geïndividualiseerd en gedifferentieerd van Haar door jullie keuze om in vorm te zijn, maar niettemin tegelijkertijd altijd in Eenheid met Haar. ER IS GEEN AFSCHEIDING!

Daarom, tijdens jullie absoluut essentiële dagelijkse stille en tijd allen, wanneer jullie naar binnen gaan, naar jullie individuele en heilige heiligdommen, om je opnieuw te verbinden met het weten dat je Eén bent met en nooit, zelfs niet voor een ogenblik, gescheiden bent geweest van je goddelijke Bron, stel dan de intentie in om dat diepe innerlijke weten te intensiveren. Het is jullie recht om God in al Haar Glorie te kennen, te weten dat jullie eeuwig Eén met Haar zijn en te weten hoeveel Ze van jullie houdt.

De wereldwijde conflicten, die de intense pijn en het lijden veroorzaken dat grote aantallen van jullie ervaren, brengen bij miljarden van jullie de totale waanzin van het kiezen van angst boven Liefde duidelijk in het bewustzijn. Liefde is jullie eeuwige natuur en de waarheid daarvan wordt steeds duidelijker, ondanks het schijnbare geloof waar zovelen zich nog steeds aan vastklampen en dat jullie ervan probeert te overtuigen dat Liefde zwak is! De kracht van Liefde wordt steeds weer duidelijk aangetoond en jullie kunnen dit zien en je ervan bewust zijn als jullie observeren hoe mensen in crisissituaties zo gewillig anderen helpen zonder rekening te houden met hun eigen veiligheid. Dat doen is leven als je ware zelf, in plaats van je te verschuilen achter de maskers die zovelen hebben aangenomen om hun gevoel van onwaardigheid of incompetentie voor elkaar te verbergen. Jullie zijn allemaal, ieder gevoel hebbend wezen, volledig waardige en competente goddelijke wezens die aardse paden volgen die jullie voor jezelf hebben gepland met goddelijke begeleiding voordat jullie incarneerden.

Helaas is het grootste deel van de mensheid deze goddelijke waarheid vergeten en jullie opvoeding in culturen die politiek, etnisch, raciaal, religieus en wereldwijd dogmatisch verdeeld zijn, heeft jullie aangemoedigd om anderen voortdurend te beoordelen om ze te vergelijken met jullie eigen overtuigingen, om ze vervolgens ofwel toe te laten in jullie vriendenkring of ze weg te sturen uit de naties waarin jullie wonen.

Vertrouw op jezelf, vertrouw op je intuïtie en weet dat jullie er altijd voor kunnen kiezen om te leven vanuit de eerlijkheid en integriteit die een belangrijk aspect is van Liefde en dus van jullie. Laat iedere gevoelde behoefte los om “het systeem te bespelen” omdat het oneerlijk is, want als je dat doet verergert en vermenigvuldigt het alleen maar het aantal onrechtvaardigheden waartoe het aanleiding geeft.

Jullie zijn Liefde, dus toon dat dagelijks door in ieder moment trouw te zijn aan jezelf – en door jezelf te vergeven voor alle fouten die je maakt – en geniet dan van het volkomen terechte gevoel van zelfacceptatie en zelfgoedkeuring dat in je opkomt. Jullie zijn allemaal uitdrukkingen van God in vorm, dus laat iedere angst los om de waarheid van wie jullie zijn te openbaren. Eer in plaats daarvan jezelf, net als je goddelijke Moeder en wees en toon je echte zelf onbevreesd terwijl je je dagelijkse leven leidt, want dat is een van de belangrijkste redenen waarom jullie ervoor gekozen hebben om op dit moment een mens in vorm te zijn.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertalig: Sjra – voor wakkeremensen.org