zondag 29 oktober 2023

DE MENSELIJKHEID REGEERT! ~ 29 oktober 2023 ~ Jahn J.Kassl


DE MENSELIJKHEID REGEERT!

Jahn J. Kassl, 28 oktober 2023

 

Boodschap van Babaji


De oude systemen storten in en het gestandaardiseerde leven in gevangenschap lost op. Met elke persoon die de wet van actie in handen neemt, begint het nog steeds heersende systeem – als oude muren – te barsten. Deze erosie is in volle gang, het omslagpunt zal spoedig worden bereikt.


De menselijkheid regeert!

Herschikking van de menselijke cellen

De menselijkheid regeert! Mensen worden weer menselijk en er komt een einde aan het donkere, liefdeloze en onmenselijke tijdperk!

De tijd van kilte, hopeloosheid en angst is voorbij. Wat er nu gebeurt is de energetische transformatie van de aarde – en daardoor worden ook de mensen in al hun geledingen getransformeerd.

In het begin gebeurt het onmerkbaar. De cellen van de mens worden overspoeld met lichtvolle energieën totdat ze zijn uitgelijnd met het licht van GOD. Zodra deze toestand in de mens is bereikt, begint de waarneming van de mens te veranderen – en het is de waarneming van de mens die ook alles in de buitenwereld verandert.

Wat we momenteel op aarde meemaken is de verandering in menselijke perceptie. Alleen hierdoor is een bewustzijnssprong mogelijk!

Wat er gebeurt is dat mensen daardoor meer open gaan staan voor de lichtvolle en positieve visioenen – en ze beginnen zich af te keren van de valse profeten die de eindtijd voorspellen.

Door de herschikking van de menselijke cellen beginnen mensen te begrijpen welke macht en kracht er in hen schuilt en zien ze zichzelf niet langer als slachtoffers of als speelbal van onzichtbare machten. Dat verandert alles!

Ontwaken van de zielskracht

De eerste tekenen hiervoor zijn nu duidelijk zichtbaar. Steeds meer mensen komen in hun eigen kracht en steeds meer mensen willen hun lot in eigen handen nemen.

Het geloof in instituten en autoriteiten neemt af in de mate waarin iemand zichzelf als autoriteit ziet en van harte vanuit zichzelf begint te leven.

Nu voltrekt het wonder van innerlijke transformatie zich bij steeds meer mensen.

Het is niet meer tegen te houden, want het proces van bewustwording is verder gevorderd dan voor het oog zichtbaar is.

De oude systemen storten in en het gestandaardiseerde leven in gevangenschap lost op. Met elke persoon die de wet van actie in handen neemt, begint het nog steeds heersende systeem – als oude muren – te barsten. Deze erosie is in volle gang, het omslagpunt zal spoedig worden bereikt.

De mensheid komt in haar eigen zielskracht en mensen bezinnen zich op zichzelf. Dit is de weg van de krijger, het pad van de meesters die in deze tijd op aarde geboren zijn.

Je opdrachten worden geldig!

Ga moedig verder!

Blijf trouw aan je innerlijke visioenen van een Nieuwe Aarde met de mensheid die verenigd is in liefde!

De krachten die nu het toneel van deze wereld moeten verlaten, doen er alles aan om jullie pogingen en inspanningen te torpederen!

Laat je hierdoor noch imponeren noch ontmoedigen! Ga moedig verder op het pad van licht, wetend dat God aan jouw zijde staat en dat ik, BABAJI, aan jouw dagelijkse leven werk.

Alles is mij zichtbaar! Ik ken je motieven, ik ken je hart, ik ken je behoeftes en ik ken je opdrachten.

Vertrouw op de stroom van het leven en het doel dat je voor jezelf hebt gesteld voor dit leven. Vertrouw meer op je innerlijke impulsen dan op alle oproepen van buitenaf! Ga je weg, zelfs als je weerstand ondervindt. Dat is de kwaliteit die nu nodig is.

Want ook al vinden steeds meer mensen hun menselijkheid, de tegenkrachten blijven bestaan en zij hebben tot het laatst de potentie om wankelende lichtstrijders ten val te brengen.

Verbind je met GOD en vorm een eenheid met mij, die BABAJI ben. Dan ben je verzekerd van bescherming en zullen je opdrachten op aarde geldigheid verkrijgen.

Je bent tot in alle eeuwigheid geliefd, want ik ken JOU!
BABAJI

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org