maandag 30 oktober 2023

KOSMOS & ASCENSIE Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE Update
Ik beantwoord geen vragen vanwege mijn eigen ascensie

EEN GAT IN DE ATMOSFEER VAN DE ZON STOOT EEN HOOGGELADEN & COMPLEXE STROOM ZONNEWIND RICHTING DE AARDE met zonnewindsnelheden van < 500 km/s= ''aurastormen, ze blazen met grote snelheden het vervuilde lymfesysteem schoon=overbelast en overprikkeld zenuw-en orgaanstelsel

***NERVEUZE ENERGIE=o.i.v hoge instroom fotonen energie geeft druk op de nervus vagus en vooral op maag-darm en hartgebied met spijsverteringsklachten, stress, onstabiel en chaotisch gevoel, angstig, dizzy, misselijkheid, moeite met aarding, hartkloppingen en hartritmestoornissen

***KP 0-1=des te krachtiger de kosmische uitlijning inde aarde

***SR FULL RAY PIEKEN=trillen oud zeer los uit de gevoelsnaren

***STERKE LYMFEZUIVERING MET STERKE EN KRACHTIGE
DARMREINIGINGS GOLVEN- ONRUST-HARTRITMESTOORNISSEB-IJZIGE KOU-DRUK SCHEDEL- HELE SKELET-WERVELKOLOM EN VIBRATIONELE GRIEPSYMPTOMEN***
********SLOW DOWN!!!**********
Het zet ons centraal zenuwstelsel, de nervus vagus & maag onder druk= nervus gevoel alsof er iets aankomt, we voelden deze zonnewind stroom al al dagenlang naderen terwijl het pas vandaag 30 0ktober over de aarde zal swipen.

***Des te hoger we opstijgen des te meer info er vrij komt aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem***

Zonnewindsnelheid
: 528,7 km/sec
Dichtheid: 11,24 protonen/cm3

Röntgenzonnevlammen
6 uur max: C1 0835 UT 30 okt 24 uur: C7 1309 UT
29 okt.

SYMPTOMEN VERHOOGDE ZONNEWINDEN VAN <500 km/s = deze stormen razen door ons zenuwstelsel=aura, stress, onrustig, nerveus, wankel. zeeziek gevoel, overprikkeld, kort lontje, heel alert zijn , overactief en in de veel doen modus of juist passief, hartkloppingen, spanning op de maag en darmen,, overbelast zenuw -en orgaanstelsel, moeheid, spieren gespannen, deprimerende gedachten
Deze explosieve kosmische energie opent ons kosmisch hart=thymus= immuunsysteem om ons weer te verbinden met de resonantie van moeder aarde. Alles wat puur en zuiver is en met een koesterende liefde voor al het leven op moeder aarde.
Hier zit ons innerlijke kindje, onschuldig en zit veel oud zeer en mn van verdriet, het kindje wil schreeuwen, huilen om zo de longen maximaal te ontplooien net als bij een geboorte.
We worden kosmisch opnieuw geboren en komen vanuit de diepste duisternis vanuit chakra 1 = black zero point, van overleven in 3D naar boven toe geduwd naar chakra 4, net achter het borstbeen gelegen. We worden hiernaartoe geperst, gepushed dmv de kosmische drukgolven. Tegenhouden lukt niet net zoals bij een bevalling die je niet kunt tegenhouden.
We ruimen oude innerlijke werelden op, deze worden o.i.v dit hoogfrequente kosmisch licht, losgetrild uit de vele weefsellagen, je zult merken dat bij het loskomen van oude innerlijke werelden deze tijdelijk gaan resoneren met parallelle werelden in de buitenwereld.
Ze triggeren je nu op die frequentie waardoor je ze mag gaan herkennen, zuiveren dmv het loslaten van de onderdrukte emotie [huilen, woede] en integreren in je hele persoonlijkheid=HEEL zijn.
De energie blijft maar in kracht toenemen. Als een toenemende orkaankracht sleurt het alles mee wat ons niet langer dient en niet in liefde=scheppingskracht is. Het raakt de essentie aan van wie we zijn, de kernkracht neemt toe en dus ook de kernafval!

Vele generaties lang worden uit ons dna en celgeheugen gespoeld van macht en onmacht, van leed en verdriet. Alles via die hartslag die in kracht en slagvolume toeneemt. Grote schoonmaak is noodzakelijk van chakra 3 op vele lagen en diep weggestopt in de bindweefsels. De plexus solaris opent zich nu aan de voor-en achterkant om gereinigd te worden. Het is een trillend web en zeer fijn bedraad, dus je snapt ook de pijn als daar de vrij getrilde verstopte drab in komt.

Ook hevige pijnen die vanuit de botten vrijkomen[kristallen] en deze geven op hun beurt spierpijnen aan de aanhechtingsbanden [oftewel afhankelijkheidsbanden] door de vele afvalstoffen die vrijkomen en de vele emoties die symbool staan voor het levenswater [bloed, lymfe,, liquor etc] dat weer gaat doorstromen.

Dit alles heeft tijd nodig om weer in balans te komen. Voorbij de 3D lichaam naar een volledig geascendeerd lichtlichaam in 5D= een overgangsfase van de oude vertrouwde jij naar de nieuwe jij. Je laat nu zo immens veel oude doodse energie los wat naar de oppervlakte en onder je huid geduwd wordt dat je het gevoel kan hebben van te gaan sterven= loslaten ego beschermjas.

.Zo intens en zoveel downloads worden vrijgegeven=celgeheugen

Dit alles is nu collectief gaande, ook dieren pikken deze energie op!
Zelf voel ik de kosmische duw intens in chakra3 [rugzijde] als een soort van een bal of stomp in mijn rug, een kosmische duw vol zuiverende energie die ons opnieuw verder duwt in onze ware aard en wezen. Deze kosmische input geeft een overbelast zenuwstelsel en orgaanstelsel, dus pas op en neem je rust en ga niet achter de drukte aan! Zo kan je lichaam de flush en push vd kosmos integreren.

Geeft onbalans door de energieverschuiving in je energiesysteem= lymfe en bloedsysteem.
Ons lichaam heeft tijd nodig om de binnenstromende hoogfrequente energie te integreren en opnieuw te balanceren.
Ons hart opent zich meer en meer en wordt voelbaar krachtiger en je voelt de slagvolume toenemen. Ons hart past zich aan de hartslag vd nieuwe 5D aarde aan, ons thuis oftewel onze bron en hier verlangen we zo naar!

SYMPTOMEN spierpijnen, schouder-nekpijnen, drukkende hoofd, snotterigheid en slijm, hitte en koude aanvallen, ijzige kou, wankelend gevoel, opgeblazen middenrif, tegenzin in heel veel voedsel, veel behoefte aan water, veel of juist weinig plassen, snel overprikkeld zijn, ritmestoornissen, fladderen, overslaan van het hart en ik ontdekte dat dit overslaan gebeurt als we gelijk weer in ons hoofd gaan kruipen omdat het een rot gevoel is, terwijl ons hart zich verbindt met de aarde-pool via onze linkervoet=aarden.
We zakken letterlijk weer een verdieping de aarde in voor de verbinding met de aardpolen yin en yang en hebben onze balans te hervinden.

Voelen vraagt van ons om ons ego=verstand los te laten, de oude mannelijke energie van denken, doen, analyseren, macht/onmacht en controle.
We laten heel veel als een schaduw-energie achter ons, alsof we onze oude ik stukje bij beetje aan het sterven is.

Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade. Ze geven gelijk een goed aarding aan je voeten mbv de Feetcare of de Bodybutter-Auraspray die je energetisch beschermen. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. www.naturalupgrade.nl

***Een stampotje ratjetoe uit de losse pols, in overgave, de zonnewinden blazen flink mijn systeem door**.
Marjolein Ingrid Soulpursang