zondag 24 februari 2019

Zaterdag 23 februari 2019 Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal - Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: plant

Zaterdag 23 februari 2019
Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal

WOWWWWWWW de frequenties stijgen extreem en in een recordtempo, we spiralen nu razendsnel door alle vorige levens heen [DNA celgeheugen], halen nog oud zeer naar boven uit de diepten van ons onderbewustzijn [onderlichaam]. Zwakke plekken en angstige gedachten worden los getrild . Ook geomagnetische onrust vandaag.


Veranderingen in het magnetisch veld; misschien voel je deze veranderingen fysiek door vreemde sensaties in perceptie, rare onthechting van je leven/lichaam, ontkoppeling, draairigheid, onregelmatige hartslag, en of gewoon een algemeen gevoel van 'UIT' te zijn.) Ook extreme gevoeligheid voor straling van bv beeldschermen.

We stappen in het volgend niveau van onze galactisch- genetische vooruitgang...dit heeft vooral te maken met onze veranderende biologie (lees: PIJN) en uitbreiding van het licht-lichaam (lees: nog meer PIJN), hetgeen te maken heeft met de versmelting van geest en materie.

De lichtlichaam expansie die nu plaatsvindt ontstaat omdat we eerst onze oude menselijke gietvorm loslaten, en als we dat doen, dan zal de nieuwmenselijke gietvorm zijn plaats innemen en zal de lichtlichaam expansie gebeuren.
Mijn ervaring de laatste tien jaar is dat hoe mooier de boodschap is, hoe meer waarschijnlijk het moeilijk zal zijn, dus wees alsjeblief niet ontmoedigd als je vindt dat jouw ervaring sterk contrasteert met die woorden omdat onafgezien van wat iemand anders je probeert te verkopen...licht trekt pijn omhoog!!

Er zijn zoveel veranderingen die momenteel plaatsvinden in onze fysieke cellen tijdens dit intensief belichamingsproces.
Speciaal de versmelting van linker – en rechterbrein die echt weegt op de pijnappelklier en hypofyse en die een veelvoud aan ongemakkelijke symptomen creëert, en ja, we zijn gewaarschuwd over het ongemak dat we zouden voelen, maar geen enkele voorbereiding kan ons echt voorbereiden op de weken en weken van energie- ongemak, pijn, ontkoppeling en leegte die kunnen optreden.

De pijnappelklier bevindt zich centraal in onze hersenen, als kruispunt tussen onze verticale en horizontale verbinding. Ieder mens heeft een persoonlijke ‘sterrenpoort’, namelijk de pijnappelklier. De pijnappelklier, kruinchakra, is het centrum van onze hersenen, achter de hypofyse van ons derde oog. Wanneer de Kundalini vanuit onze eerste chakra vanaf de stuit is gestegen naar de derde oog chakra, kan het derde oog daadwerkelijk worden geopend.

Deze opening vindt plaats door de combinatie van fysieke energieën van onze eerste tot en met zesde chakra’s en de multidimensionale energie die de pijnappelklier vanuit de kruinchakra binnengaat. Wanneer het derde oog is geopend, wordt de pijnappelpoort op een langzame of snelle manier gereactiveerd.

Symptomen; immense koude rillingen, hitte aanvallen, dizzy oiv de snel indraaiende kruinvortex, grieperig, moeheid, lichamelijk ongemak voornamelijk in de nek, hoofd, zeer gevoelige zintuigen, pijn tussen de schouders en in de rug. Dit is het resultaat van intense veranderingen in je DNA/RNA systeem vanwege het ontwakende lichtlichaamsbewustzijn.

Intens innerlijk verdriet zonder duidelijke aanleiding.

Je laat je verleden los (van zowel het huidige als vorige levens) en dit veroorzaakt het gevoel van verdriet. Vergelijk het met een verhuizing uit een huis waar je heel lang hebt gewoond.

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten