woensdag 27 februari 2019

Jullie Zijn Geen Vriend Controle / Channeling door Brenda Hofman / 25 februari 2019


Jullie Zijn Geen Vriend Controle
Channeling door Brenda Hofman / 25 februari 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 22 februari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Jullie dierbaren zijn waarschijnlijk in hun donkere nacht van de ziel. Jullie kunnen ze niet meer meevoeren dan dat ze jullie kunnen meevoeren. Ook al wensen jullie te spelen, zij zitten vast in angst. Maar dat zal zo zijn voor minder tijd dan wat waar was voor jullie omdat jullie levens, dimensies en frequenties hebben vrijgemaakt. Degenen van wie jullie houden, zullen waarschijnlijk alleen maar aspecten vrijmaken die dit leven beïnvloeden.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Misschien lijkt het alsof jullie geen echte vrienden hebben want diegenen waar jullie ooit aan hebben gedacht als vrienden, zullen zich in verschillende overgangsfasen bevinden. Dus is het dat jullie hen niet kunnen begrijpen, en zij jullie.
Dat is zo omdat jullie veel van de fasen hebben voltooid die zij net beginnen aan te pakken. Dat is niet goed of slecht, alleen anders. Een verschil dat wordt weergegeven op manieren die jullie niet hadden verwacht.

Jullie geloofden dat jullie meer als een ouder zouden worden die zachtjes degenen leiden waar jullie van houden naar een bepaalde arena van spiritualiteit en geloof. In plaats daarvan ontdekken jullie dat verenigbaarheid bijna een vriendschapsaansprakelijkheid is geworden.
Moeten jullie de vriendschap voortzetten in de hoop dat zij eindelijk jullie standpunt zullen omarmen of de vriendschap beëindigen zoals jullie met anderen hebben gedaan?
De meesten van jullie willen dat wij jullie vertellen om de vriendschap voort te zetten, want jullie voelen je al eenzaam in jullie nieuwe wereld.
Maar wij kunnen jullie niet vertellen wat te doen of wanneer, omdat wij niet over de kennis beschikken die jullie hebben. Misschien zijn jullie huidige interacties gebaseerd op moeilijkheden die jullie in vorige levens hadden, of duiden ze jullie aan dat jullie niet langer op dezelfde frequentie zitten en misschien nooit meer zullen zijn. Alleen jullie weten het. Wat zegt jullie hart om te doen?
Sommigen van jullie met langdurige relaties zijn meerdere malen verliefd geworden op jullie partner binnen tientallen jaren van samenhorigheid, net zoals jullie misschien niet meer verliefd zijn. Jullie hart leidde jullie toen en jullie hart zal jullie nu leiden.
Sommige van jullie vrienden beëindigen hun evolutionaire ontwikkeling uit angst. Anderen doen dit omdat zij hun huidige status moeten herzien, en nog anderen omdat ze het beu zijn om hun berg met vereffeningen te beklimmen. Alles zijn geschikte acties voor hen. Jullie beslissing is of ze zo ver zijn gegaan dat jullie niet langer geïnteresseerd zijn in het onderhouden van de vriendschap.
Die beslissing is jullie angst. Want jullie huidige vriendschap samendoen is geringer dan jullie zouden willen en toch hebben jullie het gevoel dat jullie pijnlijke vriendschapsbeslissingen moeten nemen als jullie in vreugde willen zijn.
Dit is geen tijd voor definitieve beslissingen, want zovelen evolueren in zoveel verschillende richtingen, dat wat gisteren voor hen gold, kan misschien morgen niet zo zijn.
Tegelijkertijd hebben jullie niet de energie om te wachten tot zij perfect bij jullie passen zoals ze ooit deden.
Jullie beslissing is om trouw te blijven aan julliezelf, wat dat ook voor jullie betekent.
Misschien wensen jullie de periode tussen verbindingen te verlengen.
Of om verbindingen te elimineren. Of om andere verbindingen te kiezen. Alles is mogelijk - de beslissende factor zijn jullie.
Als voorloper zijn jullie gedachten en overtuigingen niet langer meer in 3D angst. Hoewel gedachten over het verliezen van een vriend angst kunnen veroorzaken, baseren jullie de beslissingen niet langer in angst. Dus als interactie met iemand jullie overstuur of angstig maakt, weten jullie diep vanbinnen dat dergelijke interacties niet zijn wat jullie wensen.
Maar dan, zijn deze interacties dan permanent of tijdelijk? Alleen jullie innerlijke wezen kan jullie informeren over de voordelen van het uitstellen van jullie beslissing of het beëindigen van de relatie.
De beslissingen die jullie nu nemen, zijn jullie beslissingen. Niet die van ons van de Universums noch iemand van de aarde. Net zoals wij jullie niet kunnen dwingen iets te doen, kunnen jullie jezelf niet dwingen. En het voortzetten van dezelfde hechte relatie, ondanks groot ongemak, dwingt jullie in een doos van ontkenning die niet langer geschikt is.
Jullie vragen je vanzelfsprekend af, waar is de vreugde in eenzaamheid?
Jullie rol in de voorhoede heeft een uitgemaakte zaak gecreëerd dat jullie af en toe eenzaam zullen zijn, vooral in het begin. Naarmate jullie sterker worden binnenin julliezelf, zullen jullie anderen ontdekken die jullie beter begrijpen of beter passen bij jullie frequentie.
Jullie kunnen iemand niet dwingen om frequenties met jullie te vermengen, en jullie kunnen jezelf ook niet toestaan om beslissingen te nemen op kleine weetjes zoals jullie ooit deden. Het is tijd om het geheel te herzien - inclusief jou, jullie. Zijn jullie min of meer gevoelig dan vroeger? Accepteren jullie dat degenen die net aan hun nieuwe overgang beginnen, misschien wat ruw zijn aan de randen? Of zijn jullie het beu om in de buurt van anderen te zijn die niet begrijpen waarom zij aan het verschuiven zijn?
Jullie hebben de macht om te beslissen hoe al dan niet jullie relaties wensen te continueren. Er is geen juist antwoord anders dan datgene wat jullie in julliezelf aantreffen. Een antwoord dat van dag tot dag kan veranderen, waardoor jullie meer in de war raken. Want jullie zijn eraan gewend dat iemand jullie vertelt dat zo'n persoon onjuist voor jullie is of dat jullie een vriendschap laten vallen op basis van een paar woorden van verkeerdheid in jullie gedachten.

Wij willen jullie eraan herinneren dat waarschijnlijk 99% van de inwoners van de aarde nog niet denken of doen zoals jullie doen. En dat de 99% dagelijks verbluft zijn als ze evolueren, net zoals het geval was voor jullie. Weten jullie nog hoe snel jullie behoeften en smaak veranderden tijdens jullie donkere nacht van de ziel? Zo is het nu voor velen - inclusief degenen het meest dichtbij.
Jullie verschuiving moedigde diegenen meest dichtbij aan om ook te verschuiven. Het verschil is dat jullie bijna gedwongen werden om te veranderen door jullie pre-aarde intrede besluiten.
Die verschuivingen doen dit nu vanwege jullie.
Terwijl jullie meer uitstralen, nemen degenen die volgen jullie licht op, zo te zeggen, waardoor zij ook willen verschuiven. Maar hun verschuiving is meer van het moment dan waar was voor jullie, dus zullen ze wat meer ploeteren dan jullie. Jullie deden het omdat jullie moesten. Degenen die volgen doen dit omdat zij dat willen.
Zoals jullie dierbaren hun overtuigingen en denkprocessen transformeren, zullen zij voortdurend terugkeren naar 3D-angsten, niet omdat zij moeten, maar omdat het voor hen comfortabeler is om dat te doen. Sta dat toe.
Zij beslissen wat het beste is voor hen in dit leven. Jullie moeten hun beslissingen eren, ook al willen jullie je erin mengen en ze doorvoeren, dus zijn vriendenrelaties zijn net zo beeldig als voorheen.
Jullie voorlopers zijn de enigen nu van de aarde die naar nieuw moesten evolueren. Geef anderen de vrijheid om te kiezen net zoals wij jullie deze vrijheid eonen geleden hebben toegestaan.
Wanneer jullie vrienden besluiten niet te evolueren naar een frequentie die vergelijkbaar is met die van jullie, respecteer dat dan of beëindig de relatie. En wanneer zij besluiten de frequentierelatie voort te zetten die hen in jullie hart dierbaar houdt, geef ze dan de tijd om dat te doen. Jullie hebben niet de controle over hen, net zoals zij niet langer de controle over jullie hebben.
Zo zal het zijn. Amen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten