zaterdag 16 februari 2019

Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal 16 februari 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang.


Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal
16 februari 2019

Wowww opnieuw sensationele Tsunami krachtgolven die ons overspoelen. Deze hoge frequentietrillingen brengen ontgifting van de cellen. Ze duwen de kosmische kanalen [de 12 poorten van de ziel=12 hersenzenuwen, de 12 thoracale wervels,] weer open en toegankelijk zodat je ziel ontwaakt en je laat herinneren wat je hier op aarde komt doen.


Je kunt de kundalini energie gaan voelen bij deze immense krachtgolven; een orgastisch ontwaken van de vereniging van je innerlijke man en vrouw! Je verstand en gevoel komen weer op 1 lijn en zijn gelijkwaardig. Alles wat niet thuishoort in deze heilige ruimte [bekken, heilig-been] wordt eruit geduwd en opgeruimd [misbruik, schuld en schaamte, trauma's van vele levens en voorouderlijke lijnen uit 3D]

Er wordt letterlijk licht gebracht in deze duistere en van licht verstoken gebieden.

Daarbij komen vele spanningen en emoties los die te maken hadden met ongelijkwaardige relaties op velerlei gebieden en van vele levens. Geeft bekkenbodem pijnen, pijnlijke onderrug, en benen, verkrampte voetzolen, pijnlijke knieën die veel angst hebben opgeslagen. Misselijk makende pijnen aan de binnenkant vd bovenbenen.

De hogere chakra's [hart en hoger hart] verbinden zich met het witte licht dat nu in hoge frequentiegolven binnenstroomt via de kruin en daar als een soort van douche over je hele lichaam heen uitstroomt.

De neutraal geladen deeltjes verbinden zich met ons fysiek lichaam en zorgen voor evenwicht waar onevenwicht is in de cellen= de + en - polen!

De cellen gooien een teveel aan stress=geladen spanning, eruit en dat komt dan in ons emotioneel waterlichaam waardoor je een teveel aan spanning/stress en veel duistere dode energie kunt ervaren.

Vandaar dat je juist nu veel emotionele ontladingen kunt ervaren=pure evenwichtherstel!

Chakra 5=hoger hart en de plek van ons innerlijk kind, het is de chakra van yin en yang, van + en - ionen en verzorgt de basale celstofwisseling, chakra 5 heeft nu veel spanning los te laten oiv de stroom van witte licht en werkt als een magneet.

Symptomen geeft spierpijnen nek/schouders/ druk vlak onder sleutelbeen. vibrationele griep en heel veel bevroren gevoelens en mn van de vingertoppen=steenkoud oiv aanpassing van de bloedcirculatie. Ze stammen uit de tijd dat we vanuit onze linkerhersenhelft gingen leven. Alles komt letterlijk nu aan het licht en mag gezuiverd worden= via het bloed en de organen! Keep the faith!

We maken ons los uit oude hoofdstukken en mogen aan nieuw leven beginnen!
Wees je ervan bewust dat je Lichtlichaam met een heel hoge snelheid draait, en wees heel voorzichtig met jezelf. Je hebt feitelijk de Oude Aarde verlaten en bent opnieuw "verbonden" met de Nieuwe Aarde. Het zal even duren voordat je "je voeten" weer hebt gevonden.

Je Hart en Hogere Chakra's zijn afgestemd op de frequentie van de Nieuwe Aarde.
Misschien heb je het gevoel gehad dat je was verdwenen. Naarmate je frequentie hoger wordt, kunnen diegenen die niet in staat zijn om de verschuiving te maken, uit je leven zijn verdwenen.

Je kan je enorm eenzaam voelen naarmate je draaiveld toeneemt en je daadwerkelijk "weggaat" naar een nieuwe plaats.

Deze energieën worden als moeilijk ervaren, omdat je ermee worstelt je evenwicht te bewaren. Velen laten ook eerdere levens van negativiteit en angst los. Je voelt je alsof je nooit voorbij de worstelingen, het ongemak en de eenzaamheid van dit proces zult raken.

De makkelijkste manier om deze energieën te integreren en je evenwicht te bewaren, is je vreugde te vinden in het volledig vertrouwen dat je gegeven wordt.

Marjolein Ingrid Soulpursang.

1 opmerking: