woensdag 13 februari 2019

JOUW HEILIGE GRAAL TERUGVINDEN ~ MIEKE VULINK

 Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

JOUW HEILIGE GRAAL TERUGVINDEN
Om onze Goddelijkheid als mens weer te kunnen belichamen zijn velen van ons bezig om dàt te helen wat onze goddelijke essentie ondermijnd heeft. Vanuit het geloven in dat we minder waard zouden zijn dan de zogenaamde vertegenwoordigers van het Goddelijke hebben we onszelf en anderen gekleineerd, ontkracht en tekort gedaan. Dat werkt nog steeds door nu we onze innerlijke verbindingen met hogere dimensies weer terug vinden en ons vertrouwen in wat we innerlijk 'doorkrijgen' proberen te herstellen.


In de incarnaties waarin we onze eigenwaarde en de geheime, esoterische kennis wel wisten te behouden en (veelal ondergronds) uit te dragen zijn we nagejaagd, gemarteld, uit de boeken geschreven, verbannen en/of gedood. Het heeft bij velen van ons een constante basisspanning achtergelaten die ons moe en murw heeft gemaakt. Het komt niet uit de lucht gevallen dat je diep in jezelf de vraag draagt 'Ben ik wel genoeg? Ga het me wel lukken? '

Wat een zegen dat we de basisonveiligheid, die we al vele aardse levens met ons mee hebben gesleept, nu ook durven te zien, te erkennen en liefde in toe te laten.

Vanuit ons toenemende bewustzijn dat tot steeds hogere dimensies zal reiken, en het ontwakende besef van onze Goddelijkheid kunnen we onszelf en elkaar de ware rijkdom en veiligheid van het leven weer teruggeven. Keuzes maken die in overeenstemming zijn met de wil van ons hogere Zelf - vaak zijn dat de diepste verlangens die we koesteren - zullen ons helen, en onze authentieke krachtbronnen herstellen.

Oude sporen van vernietiging willen uit jouw cellen gewist worden. Traumatische beelden van jouw veelvuldige ontgoddelijking en ontmenselijking zullen vervangen gaan worden door die waarin je geëerd wordt vanwege jouw ware afkomst. Jij bent het zelf, die vrede kunt sluiten met de angst en pijn in de wonden van je persoonlijkheid, via het liefdevolle licht dat je vanuit de Heilige Graal in je draagt. Eer dat Licht, dat nooit meer gedoofd kan worden. Omhels jouw onvoorwaardelijke Liefde, die altijd zal blijven voortbestaan.

'The wound of the Fisher King must first be healed if the wasteland is to return to fertility'
(L. Gardner)
'De wond van de Visserkoning moet eerst geheeld worden voordat de woestenij weer terug kan keren naar vruchtbaarheid'


MV
23 opmerkinge