woensdag 13 februari 2019

Woensdag 13 februari 2019 KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL -Marjolein Ingrid Soulpursang

  Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Woensdag 13 februari 2019
KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL

WOWWWWWWWW een MEGA GROTE VLOEDGOLF MET EEN ENORME STUWKRACHT IS AANGEKOMEN OP DE AARDE met een zeer sterke intensiteit!!!

Zeker sterk voelbaar in ons zenuwstelsel en orgaanstelsel. Het zuiverende licht dringt diep tot in onze celkernen door, het trekt oude duistere energieën krachtig naar de bovenwereld om tot ons bewustzijn door te dringen en gezuiverd mag worden. Je voelt het tot in je botten en in de aanhechtingsspieren, mn linkerschouderblad kan zeer pijnlijk zijn= de zgn vleugellamme vleugel [opslag van zoutkristallen die nu vrijkomen en via de ragfijne zenuwkanaaltjes stromen]


Voelen jullie het ook? Alles komt nu heel intens binnen!!! Deze stijging raakt en doorboort onze kern, onze diepste wezen! We worden steeds zichtbaarder en wat hebben we veel pijn onderdrukt, mede doordat wij als hooggevoeligen heel goed getraind erin zijn om het gedrag van anderen te gaan vergoeden ook als dat ten koste van onszelf gaat en het ons pijn doet.

Door ons steeds maar in te leven hoeven we immers niet te voelen wat het echt met ons doet= de beschermjas van het ego en werkt als een mentale muur die nu afbrokkelt door het loslaten en vrijkomen van de gestagneerde lymfestroom aan de voorkant van ons lichaam=yin energie! Nu leren we het om te draaien en onszelf belangrijk te vinden en onszelf te eren en liefhebben en zoeken we ook gelijkwaardige liefdevolle relaties.

Maar nu komt alles aan het licht en oh wat kan dat een hevige en vurige emotie doen losmaken merk ik zelf. De leverenergie wekt het innerlijk vuur op, de hartstocht en de immense woede die je nu kunt voelen en uiten.

Onze prefrontale cortex gebaseerd op de gedachtenpatronen van onze persoonlijkheidsstructuur die opgebouwd is om te overleven en vanuit pijn, klapt nu letterlijk iets naar voren waardoor de hypofyse meer ruimte krijgt=druk op je voorhoofd.

Je epifyse =kruinchakra geeft de kosmos energie door bij activering= zit bij velen op slot, en dit geeft de druk op de meridianen en acupunten=huidpunten waar overheen de nylon-kousachtige structuur van het etherisch lichaam omheen ligt en ons voedt met genezende energie mits wij ons eraan durven overgeven en de tijd en rust nemen. Maar tegelijkertijd maakt die genezende energie dus ook heel wat los doordat we zo dicht bij onszelf komen en gaan blijven!

De energie is heel hoog en intens en blijft gigantisch stijgen wat immense drukgolven geeft die diep tot in onze wezen doordringt=kerncellen!
Huidige symptomen; bij momenten hele heftige hartstochtelijke en vurige emoties ervaren mn woede= vuur energie vd lever die gaat stromen en zuiveren naar het hart toe!

Idem immense verdrietige gevoelens tot aan diepe depressie toe, alsof je in een rivier bent belandt vol drek en die blijft maar komen= de lymfestroom die eerst gestagneerd en vol met vergane energie die op gang komt=mn je linker-kanaal=aarde kanaal en etherisch verbonden met chakra 3= celmembraam en fotosynthese.

Af en toe vraag je jezelf af; waar was ik toch al die tijd? waarom liet ik dat allemaal toe?
Misselijk, hevige darmkrampen, huiduitslag, moe/actief, grieperig, ijskoude vingers/tenen, druk op de borst= vlak onder het borstbeen loopt de grote lymfebuis die activeert., lichtflitsen, druk op achterhoofd en op de kruin, pijnlijke drukpunten bovenarmen, benauwd, hartfladderen/ritmestoornissen, steeds gevoeliger worden, steeds dieper je geraakt voelen in je kern, je wezenster. Dit kan heftige verkrampingen geven in je onderbuik/baarmoeder = de helende tempel!
Wat een opschoning en wat een loslatingen van vele levens, relaties, vriendschappen, familie, partners etc.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes.

Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.
Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!

Kopiëren mag, graag zelfs!

Vanwege mijn eigen ascensie beantwoord ik geen vragen, pb of chatberichten!
Ik plaats alleen mijn eigen ervaringen via deze ascensie journaals. en reageer zoveel mogelijk op de reacties!


Marjolein Ingrid Soulpursang.


2 opmerkingen:

  1. Wat fijn om jouw dagelijkse energie updates te lezen ivm inzicht & herkenning. Dank je wel.
    Hartelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen