donderdag 21 februari 2019

LET'S BRING HEAVEN DOWN HERE ~ MIEKE VULINK

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, zittende mensen en buiten

LET'S BRING HEAVEN DOWN HERE
Speciaal voor iedereen die heimwee in zich draagt, naar die werelden waar geen dualiteit, maar alleen verbinding, vrede en liefde bestaan.

Ieder mens draagt en koestert herinneringen in het hart, aan werelden waarin hij/zij onvoorwaardelijk ontvangen, gekend en geliefd werd. Ieder mens verlangt diep in zijn wezen naar een veilig huis, waarin geweld en pijn niet bestaan, waar verfijning, sereniteit, gelijkgestemden, warmte en licht overvloedig aanwezig zijn. 


Het is de muziek uit hogere sferen die ons steeds vaker bereikt en aanraakt. Door onze meest verfijnde snaren in trilling te brengen helpt ze ons te herinneren hoe wij diep van binnen eigenlijk bedoeld zijn. Ze zet ons aan om te erkennen en serieus te nemen wat we om ons heen nodig hebben om in onze authentieke, meest goddelijke staat terug te kunnen komen.

Soms is dat gevoel zo intens, dat je 'daar' wilt zijn... Of is de frustratie zo aanwezig omdat je de verbinding met 'daar' niet kunt voelen...
Maar wat zou er gebeuren als je 'daar' naar hier gaat brengen? Als je beseft dat JIJ altijd en overal met 'daar' verbonden bent?

De waarheid is dat er geen scheiding is tussen 'daar' en hier. De Lichtwereld staat altijd open voor liefdevol contact. Iedere oprechte poging van ons om verbinding te maken met hogere dimensies, en met de Lichtwezens die daar verblijven, is voor hen steeds een moment van grote vreugde! Ze zijn niet voor niets opgeleid om, indien wij daar om vragen, ons te ondersteunen bij elke volgende stap op een weg naar Zelfrealisatie.

Het zijn onze oude, persoonlijke zelfdelen die af en toe dwars gaan zitten op de lijn met boven. Ze blijven ons net zo lang porren totdat wij gaan inzien dat ze zich niet manifesteren om onze dag te verpesten. De dwarsliggers en valszingers komen tevoorschijn op het moment dat ze zich, beschermd in onze bewuste en liefdevolle aandacht, voor licht en healing kunnen openen.

Geef jezelf maar over aan de hogere Wil. De heilige levensstroom brengt je iedere dag uitnodigingen om naar jeZelf te gaan luisteren, waardoor je ego meer en meer zal gaan zwijgen. Het vertrouwen in de wijsheid van ons hogere Zelf groeit als kool momenteel; besef dat dat mede dankzij jouw oprechte toewijding gebeurt 🌟

I came to this earth so that
I can find my way back to my Beloved.
(Rumi)


MV

Geen opmerkingen:

Een reactie posten