donderdag 21 februari 2019

Woensdag 20 februari 2019 MARJOLEIN INGRID SOULPURSANG - Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal


 Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
 
Woensdag 20 februari 2019
Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal

WOWWWW extreem hoge frequentiegolven en pieken in de Schumann energie tussen 14-19 uur!
Fysiek, voelen zo velen deze golven echt tamelijk intens. Als je een herhaling van gedachten en patronen hebt die genezing nodig zijn, kunnen de chakra’s die ermee corresponderen jou moeilijkheden geven. Het zijn onze gedachten die een onbalans in de chakra’s veroorzaken.


Als je te maken hebt met kwesties van gebrek van alle vormen, kan de wortelchakra jou problemen geven door lage rug- en stuitpijn te creëren. Als je problemen hebt met je waarheid te spreken, mag je voelen dat de keelchakra nauw, opgezwollen aanvoelt en in sommige gevallen mag je een zere keel hebben.

We ervaren ook schedeluitbreiding en kroonchakra opwaarderingen, hetgeen kan veroorzaken dan onze slapen trillen en onze kaak en tanden pijn doen.

Onze Vagus zenuw wordt ook geactiveerd. Het is aan het uitbreiden om een grotere bloedstroming doorheen het lichaam toe te staan, zodat wij meer Licht kunnen hanteren en zodat ons lichaam in diens kristallijnen natuur met groter gemak kan toenemen. Dit kan veroorzaken dat het achterhoofd, de nek en de bovenzijde van de schouders pijn doen en trillen. Voor sommigen mag dit de eerste keer zijn voor deze uitbreiding, voor anderen maakt het deel uit van het volgende niveau van het Lichtlichaam proces. Er wordt gezegd dat deze zenuw helpt ons brein met ons hart te verbinden.

Neurowetenschapper Stephen W. Porges van de universiteit van Illinois in Chicago beredeneerde dat de Vagus Zenuw de zenuw van het mededogen is, aangezien er van gedacht wordt dat het bepaalde spieren stimuleert in de stemkamer, de communicatie mogelijk makend. Het reduceert ons hartritme. Zeer nieuwe wetenschap suggereert dat het nauw verbonden mag zijn aan de receptoren netwerken voor een oxytocin (hormoon), een neurotransmitter betrokken bij het vertrouwen en de moederlijke binding.

De Vagus Zenuw is de langste zenuw in het lichaam dat vanuit onze nek naar het spijsverteringssysteem, de lever, de milt, de pancreas, het hart en de longen gaat. Dit is geen klein ding in ons lichaam. Het is verantwoordelijk voor onze volledige autonome zenuwsysteem.
Wanneer het activeert, kunnen wij maagverstoringen ervaren, duizeligheden, migraines, en gewoonweg algemeen ongemak. Het kan behoorlijk verwarrend zijn en ons bezorgd maken dat wij bezig zijn uiteen te vallen.

Er zijn manieren om je Vagus Zenuw voort te helpen. Diep middenrif ademhalen en de zenuw visualiserend zich uit te breiden en zich te vullen met Licht. Zingen en OM’ing kan ook helpen. Diep aarden en het helpt ook om je Vagal Tone (mate van activiteit in het parasympathische zenuwstelsel) - te verbeteren. Andere opties zijn het bezoeken van een Chiropractor om te verzekeren dat de nekwervels in uitlijning zijn.

Een acupuncturist is ook in staat om te helpen het stromen van deze zenuw te reguleren. Mijn oudste gaat naar een acupuncturist die helpt om haar migraines te verzachten door de Vagus Zenuw te stimuleren. De dokter ik gedurende een maand niet in de stad geweest en met de huidige energieën, ziet mijn dochter hoe gunstig de acupunctuur geweest is. Zij ervaart migraines en intense misselijkheid.

Voor diegenen die het doorheen deze energie goed doen met vreugde en opgetogenheid, vertel het aan anderen. Het helpt diegenen die niet in die ruimte zijn te geloven dat het WELZEKER beter gaat worden; veel beter.
Ik stuur jullie allemaal het helderste Licht vol van Liefde, vreugde, hoop en zegeningen. Dat jullie allemaal gezegend mogen zijn.
Jenny

Marjolein Ingrid Soulpursang

~


Bron; Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Twaalf tekenen van je ontwakende Goddelijkheid

1. Lichamelijke pijn, vooral in de nek, de schouders en de rug.
Dit is het gevolg van de intense veranderingen in je DNA als het 'Christus-zaad' in je ontwaakt. Dit zal voorbij gaan.

2. Gevoel van diepe innerlijke droefheid zonder aanwijsbare reden.
Je bent je verleden aan het bevrijden (verleden in de zin van zowel dit leven als vorige levens) en dit veroorzaakt het gevoel van droefheid. Het lijkt op de ervaring te vertrekken uit een huis waar je vele jaren hebt gewoond om te verhuizen naar een nieuwe woning. Ondanks dat je graag wilt verhuizen naar je nieuwe huis is er ook droefheid om het verlaten van de herinneringen, energie en de ervaringen in het oude huis. Dit zal eveneens voorbijgaan.

3. Huilen zonder aanwijsbare reden.
Hetzelfde als punt 2. Het is goed en gezond om de tranen te laten stromen. Het helpt je de oude energie in jezelf te bevrijden. Dit zal eveneens voorbijgaan.

4. Plotselinge veranderingen in je werk of carrière.
Een veel voorkomend symptoom. Als jij verandert zullen de dingen om je heen ook veranderen. Maak je nu geen zorgen de ‘perfecte’ baan of carrière te vinden. Dit zal ook voorbijgaan. Jij bevindt je in een overgang en je zal een aantal keren van baan veranderen alvorens je op de plek terecht zal komen die past bij jou passie.

5. Terugtrekken uit familie relaties.
Je bent met je biologische familie verbonden door oud karma. Wanneer je uit de karmische cyclus stapt, zullen de verbindingen van deze oude relaties worden bevrijd. Het zal er op lijken dat je wegdrijft van je familie en vrienden. Dit zal eveneens voorbijgaan. Na verloop van tijd zal je een nieuwe relatie met hen aangaan, als dit passend is. Echter zal het een relatie zijn die gefundeerd is in de nieuwe energie zonder de karmische bindingen.

6. Ongewone slaappatronen.
Het is heel goed mogelijk dat je 's nacht tussen 2.00 en 4.00 uur wakker zal worden. Er is veel activiteit gaande in je en dat zal vaak leiden tot wakker worden om even ‘op adem te komen’ . Maak je geen zorgen. Als je niet meer in slaap kunt komen, sta dan op en ga iets doen in plaats van in bed te liggen piekeren over menselijke dingen. Dit zal eveneens voorbijgaan.

7. Intense dromen.
Hieronder kunnen wellicht dromen vallen over oorlogen en gevechten, achtervolgingen en monsters. Je bent letterlijk de oude energie in jezelf tot bevrijding aan het brengen. En deze energieën uit het verleden worden vaak gesymboliseerd als oorlogen, vluchten en boemannen. Dit zal eveneens voorbijgaan.

8. Lichamelijke desoriëntatie.
Soms kan je je erg ongegrond voelen. Je zal ‘ruimtelijk worden uitgedaagd’ door het gevoel dat je beide benen niet op de grond hebt of dat je tussen twee werelden loopt. Terwijl je bewustzijn de overgang maakt in de nieuwe energie, blijft je lichaam soms achter. Breng meer tijd door in de natuur om de nieuwe energie in jezelf beter te gronden. Dit zal eveneens voorbijgaan.

9. Toegenomen gesprekken met Zelf
Je zal merken dat je vaker met het Zelf praat. Opeens realiseer je dat je de laatste 30 minuten aan het babbelen bent geweest met jeZelf. Er ontstaat een nieuw niveau van communiceren met jouw wezen en je merkt nog maar het topje van de ijsberg ten aanzien van deze ‘gesprekken met Zelf’. De gesprekken zullen toenemen, zullen vloeiender gaan verlopen, meer samenhangend zijn en meer inzichten geven. Je bent niet gek aan het worden, je bent Shaumbra en je beweegt je voort in de nieuwe energie.

10. Gevoelens van eenzaamheid, zelfs in het bijzijn van anderen.
Je kan jezelf alleen voelen en vervreemd van anderen. Je kan het verlangen voelen te willen ‘vluchten’ uit groepen en mensenmassa’s. Als Shaumbra bewandel je een heilige en eenzame weg. Al veroorzaken de gevoelens van eenzaamheid je angst, het blijft moeilijk om gedurende deze tijd met anderen om te gaan. De gevoelens van eenzaamheid hebben ook te maken met het feit dat je gidsen zijn vertrokken. Ze zijn tijdens al je reizen in al je levens bij je geweest. Het was tijd voor hen om een stap terug te nemen zodat jij die ruimte kon gaan opvullen met je eigen Goddelijkheid. Dit zal eveneens voorbijgaan. De ruimte zal gevuld worden met de liefde en de energie van je eigen Christus bewustzijn.

11. Verlies van je passie.
Je kan je volledig ongepassioneerd voelen, waarbij je weinig of geen zin hebt om iets te ondernemen. Dat is OK en het is alleen maar deel van het proces. Gebruik deze tijd om ‘niet-iets’ te doen (‘do no-thing’). Ga geen gevecht met jezelf aan omdat dit ook voorbij zal gaan. Het lijkt op het opnieuw opstarten van je computer. Het is nodig om jezelf even ‘uit te zetten’ voor een korte tijd om de nieuwe geavanceerde software te installeren, oftewel, de nieuwe ‘Christus-zaad’-energie.

12. Een diep verlangen naar Thuis
Dit is waarschijnlijk de moeilijkste en meest uitdagende van alle symptomen. Je kunt een diep en overweldigend verlangen ervaren de planeet te verlaten en naar Thuis te gaan. Dit is geen suïcidaal gevoel. Het is niet gebaseerd op woede of frustratie. Je wilt er geen grote toestand van maken of een drama creëren voor jezelf of een ander. Een stil gedeelte van jezelf wil naar Huis toe. De oorzaak hiervan is erg simpel. Je hebt je karmische cycli afgerond. Je hebt je contract voor dit leven volbracht. Je bent klaar om een nieuw leven te beginnen terwijl je in dit biologische lichaam blijft. Tijdens dit transitieproces heb je een innerlijke herinnering aan hoe het is aan de andere kant.

Ben je klaar om in te tekenen voor nog een rondje hier op aarde? Ben je klaar om de uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met het ingaan van de nieuwe energie? Ja inderdaad, je zou nu naar Huis kunnen gaan. Maar je bent al zo ver gekomen en het zou zonde zijn om na heel veel levens voor het einde van de film te vertrekken.

Daarnaast heeft Geest je nodig om anderen te helpen met de overgang in de nieuwe energie. Zij zullen een menselijke gids nodig hebben, iemand zoals jij, die de reis heeft gemaakt van het oude naar het nieuwe. Het pad dat jij nu bewandelt voorziet je van de ervaringen die je in staat zullen stellen een Leraar te worden voor de Nieuwe Goddelijke Mens.

Ondanks dat je reis soms eenzaam en donker kan lijken, onthoud dat je nooit alleen bent.

Vertaald door Anita vd Boom
Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten