vrijdag 22 februari 2019

Vrijdag 22 februari 2019 Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal - Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten en water

Vrijdag 22 februari 2019
Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal

WOWWWWWWWW EEN GIGANTISCHE EN EEN NIET TE BEVATTEN TSUNAMI VAN KOSMISCHE ENERGIE BEREIKT ONS! TEVENS HOGE PIEKEN IN DE SR VAN >120HZ [piepende oren of fluittonen horen en je hart kan fladderen of overslaan]

We worden diep in ons stoffelijk lichaam gedrukt. Een enorme lichtstroom pulseert door ons heen, een kosmische lichtstroom die de aarde heeft bereikt en ons doorspoelt met alle kracht, en die stroom wordt iedere dag krachtiger! Alles wordt in het licht gezet, ons hele zijn komt aan het licht, niets blijft verborgen. Alsof je voor het eerst jezelf eens ECHT in de spiegel ziet en eens goed durft te kijken hoe JIJ er ECHT uitziet nu de illusies van je denken verdwijnen.


Je mentale zijkwabben= je borstholte is verbonden aan je temporale zijkwabben en hier hoor je je tetterende ego steeds binnenkomen. Deze mentale zijkwabben schuiven nu opzij en maken ruimte zodat je een bredere panorama voor je ogen krijgt.

Je oogleden waren half gesloten door de negatieve denkbeelden over jezelf. Alsof je de luxaflex halverwege laat neerzakken om de felle zon te weren. Deze luxaflex[ oogleden= oiv betere doorbloeding=warmte] worden nu letterlijk omhoog getrokken zodat je hele beeld ziet, je zelfbeeld komt aan het licht! Je krijgt nu gratis een oogliftcorrectie door de drukgolven van het binnenkomende licht! Je gaat letterlijk helderzien! Zonder de eeuwige criticus van je ego! Je ego schuift opzij en laat je ware Zelf nu binnenkomen! Alsof je heel lang iemand gezocht hebt die precies op jou lijkt en haar/hem maar niet vinden kon [tweelingziel]

Bijzonder is het om op te merken hoe ons fysiek lichaam reageert op de frequentiestijgingen die als golven en losse geladen deeltjes op ons in werken. Het beïnvloedt onze hersengolven, zenuwstelsel en ons hart!

Geeft opnieuw weer grote verschuivingen in ons energiesysteem.

Let ook op als er veel electrosmog in de atmosfeer hangt, zoals gisteren met een zware wolkendek; geeft extra vermoeiende klachten merkte ik, blijf dan liever maar binnen.

Symptomen; onrustig, opgejaagd, gevoel van alles onder controle te moeten/willen houden, hartritmestoornissen en overslaan vh hart, misselijk, vibrationele griep, koude rillingen, onbalans, loodzware benen alsof je door een zware modderstroom loop en een gevoel van stramheid in spieren en gewrichten alsof je opgerold bent of krom gebogen= opgerolde kundalini energie. Het gevoel hebben dat je ergens doorheen zakt de diepe donkere afgrond in! Weer een weefsel laag weet ik nu.
Ons duale hoofd kan het niet bevatten en raakt soms volledig in paniek alsof er iets groots te gebeuren staat.

De geladen deeltjes oftewel ionen beïnvloeden onze hersenfrequentiegolven en het dagelijks denken is verbonden aan de alfa-golven, snel, actie, doen, denken en juist bij deze torenhoge infusies van licht is het nodig om te vertragen, af te remmen en in een lagere versnelling te gaan oftewel naar voelen, de beta-golffrequenties, en dan voel je dat je rust, stilte en eenvoud wilt om te genezen, te helen van de opgelopen kwetsuren gedurende je leven. Geen 3D gekte en meedoen als een kudde makke schapen of als een hond die aan de lijn van de BAAS trouw meeloopt en braaf is. Ga ook aub niet anderen pleasen!

Als je je dan daaraan durft over te geven kom je in de volgende hersengolffrequentie oftwel theta-golf, de golf van het grote niets, de leegte, absolute stillpoint en als je daar bent dan pas kan de helende energie van het licht je hele energiesysteem zuiveren en van nieuwe frisse energie voorzien.
Alles wat niet in balans was wordt in balans gebracht en het overtollige wordt via je organen afgevoerd. [dikke wallen onder de ogen, dikke buik]

Veel water drinken helpt, Meditatie, aarden, matige beweging naar behoefte en langzaam aan leren we er zo mee om te gaan en een versnelling terug te schakelen.

Deze nieuwe frequentie is dus heel belangrijk geworden/aan het worden terwijl de lichtfrequentie-infusies is razende snelheid toenemen.

Vertragen ipv harder te rennen en jagen wat we zo gewend zijn. We ervaren de enorme push en dagelijks nemen ze nu in duizelingwekkende snelheden toe en beïnvloeden al het leven op aarde. Van denken naar voelen, van hard naar hart, van hoofd naar hart en we lopen voorop !

Marjolein Ingrid Soulpursang


Geen opmerkingen:

Een reactie posten