donderdag 21 februari 2019

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE 21-2 ~ Manuela v/d KnaapMooie aanvulling van Manuela: ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE 21-2: Wisseling van postief geladen omgeving space naar negatief geladen space en verbinding met de Zon, Schumannresonantie, zonnewind level 4, elektronen crash en magnetisch veld reacties. Dat is weer genoeg voor een dag. pfff.
*
Rond 1 uur OP 21-2 was er een inkomende zonnewind afkomstig van een gat in de corona van de Zon zorgt voor stijging van de zonnewind snelheid richting 400.
*De elektronen crashen vanaf 1 uur toen de zonnwind binnenkwam in een duikvlucht naar beneden. Ook de magnetometer laat een val zien van de kracht van het magnetisch veld van de Aarde.
*
In de nacht van 20 op 21-2 zijn we opnieuw de sprong gaan wagen met de magnetische verbinding tussen Zon en Aarde van een omgeving positief geladen deeltjes omgeving naar een negatief geladen omgeving (rood). Hier reageert het magnetisch veld van de Aarde op met kleine verspringingen en onrust. Velen ervaren als het magnetisch veld van de Aarde onrustig is, ook die onrust in zichzelf.
*
Tussen 5 en 6 uur 21-2 kwam de magnetische verbinding los van de noordpool van de Zon met haar positief geladen deeltjes (groen). Maar pas weer rond 16:00 kwam de verbinding met de zuidpool van de Zon opnieuw in orde. Daartussen was er geen directe magnetische verbinding met de Zon. We zijn nu dus weer magnetisch verbonden met de zuidpool van de Zon (rood) Tussen 6 en 7:30 liet het magnetische veld dicht bij de Aarde felle magnetische reacties zien rond de polen van de Aarde. (zie globe met rood bij de polen)
*
De magentosphere is redelijk op sterkte door de zonnewind. Deze houdt het veld op kracht. Met een kleine uitschieter van krachtige zonnewind tussen 10 en 13:00. (Kp-index gele balk level 4).
*
Schumannresonantie gaf rond 14:00 een bijan full spectrum activiteit te zien van de magnetische snaren die in beweging kwamen. Deze corresponderen met frequenties in onze hersenen en elders in het lichaam en kunnen dus nogal wat in trilling zetten in ons en mogelijk ascensie symptomen laten ervaren.
*
Alle elektromagnetische frequentie verschuivingen versterken in jou wat er al is. En als je goed in je stroom zit en lekker doorstroomt, dan kun je zelfs topervaringen hebben tijdens deze activiteit. Ben je geblokkeerd, dan helpen de frequenties je om deze blokkades los te trillen, zodat je er doorheen kunt bewegen.
*
Heb het goed... 💞
© Manuela van www.inzichten.com

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten