vrijdag 22 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 21 Februari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
21 Februari 2019 / via Shelley Young
Dierbaren, de paden van dienstbaarheid op jullie planeet zijn net zo groot en gevarieerd als de behoeften van jullie planeet en haar bewoners zijn. Vergelijk jouw service alstublieft niet met die van anderen! De ene is niet beter dan de andere. Alle zijn even geldig en essentieel.
Dus als je je in een ruimte bevindt waar je voelt dat je je uit moet terugtrekken en je moet concentreren op je eigen groei, vergis je daar niet over, je doet niets verkeerd. Elke healing die plaatsvindt in een mens ondersteunt de planeet op talloze manieren. Maak je geen zorgen dat je niet genoeg doet omdat je groei jouw dienstbaarheid is.
Als je je op een bepaalde manier aangetrokken voelt om service te bieden, voel dan niet de noodzaak om anderen te pushen om jouw dienstbaarheid te weerspiegelen, want elk servicepad is uniek voor de incarnatie van elke persoon en is afhankelijk van zijn eigen vaardigheden en zielenmissie. Jullie komen allemaal op de planeet met specifieke interesses en passies om een reden.


Net zoals er veel verschillende paden zijn, kunnen mensen hun eigen verlichtingsreis op zich nemen, zo gaat dat met dienstbaarheid. Het is zo ontworpen om aan de behoeften van het geheel te voldoen. Vier elkaar in jullie inspanningen en bedank diegenen die ander servicewerk doen dan jij, want dat is wat jou de mogelijkheid biedt om je te focussen op jouw unieke aanbiedingen.
En als je merkt dat je in de service stapt die veel andere mensen aanbieden, weet dan dat je nog steeds nodig bent, want er is niemand anders die jouw unieke mix van zelf en Bron kan bieden en dat is wat jouw dienstbaarheid speciaal en noodzakelijk zal maken.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl