maandag 25 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 Februari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 Februari 2019 / via Shelley Young

Veel verlichte mensen hebben levensuitdrukkingen gehad dat hen schijnbaar heeft betrokken al het gewicht dragen. Dit komt omdat ze op de planeet zijn gekomen met servicecontracten en geprobeerd hebben om die contracten te honoreren met het martelaars dienstbaarheid paradigma.
Jullie begrijpen nu allemaal dat jullie dienstbaarheid nooit bedoeld was om je buiten de zorg en Liefde te houden die jullie zo overvloedig hebben gegeven. Jullie beginnen jezelf mee te tellen in je Onvoorwaardelijke Liefde, en beginnen uit jullie eenzame bestaan te komen en je weer te verbinden anderen.
Vanwege het zware verheffen van de eerste fase van jullie incarnatie, zijn velen van jullie bang om het helderste te schijnen en in je expansie te gaan vanwege oude angsten. Je gelooft misschien dat je vervolgd zult worden als je op een meer zichtbare manier naar voren treedt, of dat het alleen maar bijdraagt aan je last. Het is essentieel om deze angsten los te laten terwijl je doorgaat naar de volgende fase van je incarnatie.
Wat als je nieuwe potentiëlen en mogelijkheden zou kunnen omarmen die ervoor zorgen dat je dienstbaarheid niet alleen groter, maar ook eenvoudiger wordt? Wat als je de pijnigende dienst zou loslaten voor een blije, ondersteunde dienstbaarheid? De assistentie zal er altijd voor je zijn als je er ruimte voor maakt en bereid bent om het te accepteren. Dit gaat over het bewegen in de stroom van zowel geven EN ontvangen.
De eenvoudigste manier om naar een nieuwe manier van zijn te gaan, is door er stapsgewijs naar over te gaan. Als je bang bent om helder te schijnen, raden we je aan om een nieuwe affirmatie of missie verklaring te creëren die daar direct op in gaat. We stellen iets voor in de trant van: "Het is veilig om elke dag een beetje helderder te schijnen en het voelt op elke manier geweldig aan."
Jullie kunnen alles hebben, geliefden. Jullie kunnen je diepe toewijding aan dienstbaarheid respecteren op een manier die expansief, verbonden, vreugdevol, bevredigend, ondersteund, veilig en bekrachtigend is voor iedereen. In feite is dat de verschuiving van scheiding naar heelheid waar jouw ziel eenvoudigweg niet op kan wachten om te maken.
Aartsengel Gabriel
Bron: http://trinityesoterics.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten