maandag 25 februari 2019

Maandag 25 februari 2019 MEGA MEGA MEGA ENERGIESTIJGING!!! 90.000 x sterker aan kracht tov gisteren! Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal - Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk, oceaan, buiten, natuur en water

Maandag 25 februari 2019
MEGA MEGA MEGA ENERGIESTIJGING!!!
90.000 x sterker aan kracht tov gisteren!
Kosmos Ascensie vs Descensie Journaal

Hemelvaart anders kun je deze stuwkracht niet uitdrukken .zo enorm sterk en voelbaar !!! Een korte nacht, door verwarde waarnemingen die je eerst moet "verwerken". Bovendien pieken in de SR vanmiddag!


Rond 1 a 2 uur in de nacht nemen de energieën vaak enorm toe, vooral voelbaar aan de achterkant van het hoofd. Maakt dat je vaak tegen deze tijd wakker bent en onrustig en/of emotioneel.

Veel mensen hebben nu ook last van hoofdpijn, lichaamspijn, malaise, piepende oren en ringing ears [alarmbellen horen], druk op het voor- en achterhoofd, enorme duizeligheid [indraai-snelheid van de vortex neemt fors toe], spierpijn en mn onderrug en achterkant benen en voetzolen, uitslag, haaruitval, hartfladderen en ritmestoornissen depressies, huilbuien, misselijk, benauwd, koorts en griep.

Probeer daarom veel te rusten en je meer te verbinden met de natuur. Ontspan je, laat je hoofd los en je lichaam kan herstellen!

Stilte zowel in- als ook buiten jezelf, is nu iedere dag extreem belangrijk. Drink 3 liter water per dag en zeg (( ja )) tegen het leven. Ja zeggen tegen het leven = kiezen voor je geluk, in plaats van je gelijk= ego behoefte!

De stuwkracht dwingt ons opwaarts te gaan en te stijgen, maar dat gaat langs pijn-of triggerpunten [ de hoofdwortels ervan zitten langs je wervelkolom] die we liever niet aanraken of onder ogen willen zien, ze zaten er al zolang en we waren er zo aan gewend geraakt dat we niet beter wisten of het hoorde zo en werd het een ''normale'' gewoonte.

We vonden het 'normaal' onszelf op de 2e plek te zetten, het gedrag van anderen ruimschoots te vergoeden, ja en amen te zeggen om de lieve vrede. Al deze thema's passeren ons iedere keer weer als een soort van rad van fortuin die steeds dezelfde rondjes voor onze ogen draait en precies weet te stoppen op een pijnpunt ipv op de hoofdprijs.

Die pijnpunten onder ogen zien is verdrietig want dan opeens besef je; hoe jij jezelf tekort hebt gedaan en hoe je alles wist goed te praten om maar niet te hoeven voelen van wat het met je deed.
Deze beschermlaag oftewel ego-jas lost op= gestagneerde en vergane lymfe opgeslagen in chakra 3 [ de zwarte duistere energie ] nu de gevoelsbanen aan de voorkant van ons lichaam open gaan en de gevoelens [vorm,figuur, tast] vrijkomen. Deze gevoelens gaan vervolgens via de achterkant langs de wervelkolom omhoog via de sensibele zenuwbanen.

Tegen de tijd dat de vrijgekomen gevoelens bij je schouderbladen zijn belandt ervaar je de vorm van een pilotenbril waar 2 ogen doorkijken= dit zijn de 2 schouder-aanhechtingspunten en de 2 schouderbladen ze vormen de materiele figuren, vormen. Hier ervaren we dat we door een bril kijken en oordelen gaan; over de pijn en de personen die ons dat hebben aangedaan.

Dit is dus een heel belangrijk punt in onze ascensie! Hier zit veel spanning en stress van de niet geheelde wonden en de daaruit voortkomende overtuigingen over onszelf.

Zolang we deze pijnpunten door de bril bekijken vanuit onze slachtoffer positie blijven deze ervaringen steeds weer op ons pad komen in allerlei verschillende gedaanten oftewel personen.
Nu mogen we loslaten en de gedaanten op ons pad bedanken voor de leerervaring; zij lieten ons immers inzien waar we onszelf tekort deden en waar telkens weer zout in de open wond werd gegooid.

Teveel aan zout betekent ophoping van zoutkristallen in de zenuwtakjes wat tot verharding kan leiden en gevoelloos kan maken. Al dit teveel komt nu vrij en mogen we laten gaan.

We voelen de ommekeer, het keerpunt is bereikt; zo willen we niet verder, we worden omhoog gestuwd door een immense kracht die zijn weerga niet kent. We bereiken langzaam aan de top [atlas en draaier] en proeven, voelen en snuiven de zuivere berglucht die zeer fijnstoffelijk van aard is.
Vanuit de oude 3D aarde stijgen we op naar boven en bouwen letterlijk een nieuwe aarde onder onze voetzolen!

Geeft uiteraard veel storingen in ons lichaam die wennen moet aan deze enorme lichtinfusies die via onze kruin als een 12 baans- rijweg over ons lichaam zich uitspreidt en informatie geeft vanuit de hogere dimensies. Dit betekent ook dat we veel troep opruimen wat de nodige klachten en storingen in ons fysiek lichaam geven.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!

Kopiëren mag, graag zelfs!

Ik plaats alleen mijn eigen ervaringen en kennis dmv deze ascensie journaals en probeer zoveel mogelijk te reageren op de reacties!

Marjolein Ingrid Soulpursang


1 opmerking: