dinsdag 12 februari 2019

Dinsdag 12 Februari 2019 KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht
 
Dinsdag 12 Februari 2019
KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL

Een frequentiestijging van 1232.640% !!! En tegelijkertijd een indaling van het aarde bewustzijn in ons lichaam, deze zuivert de baarmoeder, het heiligbeen oftewel sacrum.

Laat je hoofd met rust, je gevoel heeft nu de leiding!
Hoe hoger we komen hoe ijler de lucht en hoe meer ons fysieke lichaam zich aan te passen heeft! Ons lichaam maakt dan meer rode bloedlichaampjes aan die meer zuurstof kunnen opnemen en transporteren. Tijdens deze ''ascensie bergbeklimming"' laten we meer en meer de bewoonde verdichte wereld achter ons.


De lucht wordt ijler, etherischer en wij hebben te wennen aan deze ijlere lucht en zijn kosmische frequenties, zo hoog kwamen we immers nog nooit tevoren.

Je atlas/draaier van je nekwervels draagt je hoofd. Ons hoofd richt zich nu rechtop en bereikt de top vd berg [ punt vd atlaswervel en draait zijn hoofd nu op zoek naar de zon die niet achter hem staat zodat hij alleen maar zijn eigen schaduw ziet, maar VOOR hem [chakra 6] waar de zon staat te stralen in zijn aangezicht en deze verwarmt =doorbloeding=circulatie.

De ongekende krachtige kosmische lichtgolven maken een sterk stuwende beweging neerwaarts. Via je kruin [fontanel], wervelkolom krachtig en spiralend naar beneden tot onderin je stuitje! Dit is een zeer sterke transformatiegolf die bij ons oude verborgen stukken in beweging brengt en in ons bewustzijn slingert waar de oude stukken uitvergroot worden zodat we ze mogen herkennen en opruimen omdat ze ons niet langer dienen!

De krachtgolven zuiveren chakra 1 en 2, de energetische -en bij vrouwen ook de fysieke baarmoeder en kleine bekken worden nu gezuiverd zodat het een veilige en heilige plek mag worden waar we naar binnen keren, gezuiverd van misbruik, macht, schuld-en schaamtegevoelens van vele voorouderlijke tijdlijnen.

Letterlijk de wortels=zenuwkanalen in het bekken en stuitje weer openen en zuiveren zodat we weer de hogere dimensies mogen ontvangen. Bij de meesten zitten deze poorten waardoorheen de zenuwkanalen vanuit het bekken naar de benen en voeten lopen verstopt en ontvangen we oude 3D info opgezogen via de oude aarde. Alsof we snakken naar zuivere lucht maar verstikkende en afgewerkte lucht binnenhalen met een grote modderstroom waardoorheen we hebben te waden. Eerst als deze modderstoom en de oude lucht gezuiverd en afgevoerd is, bereiken we de zuiverheid en lichtheid waar we zo naar verlangen!

Ascensie is descensie op weg naar ascensie!
Symptomen; druk op je hoofd en hoofdpijn, nek-rug-schouderpijn, koude rillingen, hittegolven, misselijk, darmstoornissen, benauwdheid, gevoel door een zware modderstroom je te moeten voortbewegen [ gestagneerde lymfestroom] hartritmestoornissen, druk op het middenrif, benauwdheid, grieperig, moe en niet vooruit te branden, gevoel van doodsheid en doodsangsten [ego die verliest] gevoel van het is gebeurt met me ik ga dood ik red dit niet meer[ loskomen van je oude huid=ego=3D] onrust, hyper, nerveus, overbelast zenuw -en orgaanstelsel.

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

Marjolein Ingrid Soulpursang


1 opmerking:

  1. Pff , het is zwaar , wens iedereen heel veel sterkte de komende tijd. Vanaf de 15de krijgen we weer een upgrade die ook weer zwaar zal zijn . Maar we komen er wel ,daarom zijn we hier tenslotte .

    BeantwoordenVerwijderen