dinsdag 16 mei 2023

Wij zitten in het deel waarin ons lichaam de overstap van koolstof naar kristallijn aan het maken is ~ Martha Krul



Wij zitten in het deel waarin ons lichaam de overstap van koolstof naar kristallijn aan het maken is. Je cellen werken op topsnelheid (warmte wordt onttrokken uit het lichaam en geeft kou). Je voelt je lichaam trillen. Dat is de snelheid van je werkende cellen.

Het is een bijzondere transformatie. De nieuwe mens is transparant. Nooit eerder hebben mensen in een fysiek lichaam dit proces doorgemaakt. Die transparantie bereikten wij alleen door onze fysieke lichamen af te leggen.

Nu doen wij het terwijl wij IN onze fysieke lichamen wonen. Het heeft tijd nodig. Geef jezelf rust en ruimte. Voel je blij, je bent aan je uiteindelijke bevrijding bezig. Niet via de fysieke dood, maar tijdens je leven op aarde. Het zijn Bijbelse tijden.

Er is altijd licht. Je bent licht, je bent omringd door licht. Maak verbinding met de aarde. Schuif je voeten in je voeten. Zorg voor goede aarding. Voel of je chakra's wat meer aandacht nodig hebben. Geef ALLE chakra's aandacht. Je chakra's werken hard. ALLEMAAL.

Ook zij houden elkaar in balans en dat is niet altijd even gemakkelijk op dit punt van het proces. Je kan het, je bent uitgekozen. Niet bij toeval. Wij doen het samen.

Je weet dat velen het lastig hebben. Wij sturen ons licht naar alle zielen die het nodig hebben. Zet een kaarsje bij jezelf neer. Denk aan kristallen en je zit aan die energie verbonden. Ga zitten, visualiseer kristallen in je handen en ze doen hun energetische werk.

Wij zijn terug in de kennis en kunde van Atlantis. Voel en weet. JIJ kan dat.

Heel veel licht en liefde op dit bijzonder deel van je pad. Op weg naar de kristallijne, nieuwe mens op aarde.

Martha Krul