dinsdag 16 mei 2023

Vraag De Arcturiaanse Raad Wat Je Wilt ~ 16 mei 2023 ~ Daniel Scranton

Vraag De Arcturiaanse Raad Wat Je Wilt.



Gechanneld door:Daniel Scranton – 14 mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

We zijn klaar voor alles wat jullie ons hier in de negende dimensie willen toewerpen. Wij staan open voor al jullie verzoeken, en wij proberen jullie alles te geven wat jullie nodig hebben en willen omdat het voor ons belangrijk is dat jullie op zijn minst comfortabel blijven, met het oog op vreugde.

Wij weten dat wij jullie voortdurend vertellen dat jullie je eigen werkelijkheid creëren, maar jullie mogen ook om hulp vragen, en misschien hebben jullie gemerkt dat dit in het fysieke rijk ook vaak in jullie voordeel werkt.

Als je het lef hebt om de persoon bij de luchtvaartmaatschappij om een upgrade te vragen, zou je die wel eens kunnen krijgen. Als je romantische gevoelens voor iemand hebt, helpt het om die gevoelens te uiten en die persoon mee uit te vragen.

Er valt dus iets te zeggen voor de kunst om te vragen wat je wilt en nodig hebt om op Aarde te blijven en het collectief van dienst te zijn.

Ieder van jullie die vanuit het licht opereert is er in dienstbaarheid, ongeacht wat je voor werk doet. Jullie doen de weegschaal doorslaan in het voordeel van het positieve, en jullie intenties voor iedereen om veilig, gerespecteerd en geliefd te zijn doen er toe.

Jullie zijn op dit moment nodig op Aarde, en er is nog nooit een tijd in de menselijke geschiedenis geweest waarin jullie meer nodig waren vanwege de omvang van wat jullie doormaken terwijl jullie je bewustzijn verschuiven.

Dus hier is hoe je de Arcturiaanse Raad of enig ander hoger-dimensioneel wezen of collectief kunt vragen wat je wilt.

Zeg hardop wat het is, en zeg dan: “Dank U dat U mij dit verzoek toestaat.

De sleutel is dat je bedankt nog voordat je het ontvangt, want je geloof, je vertrouwen, doet er ook toe. Je hoeft niet te smeken en je hoeft niet te pleiten, en je hoeft niet uit te leggen waarom je wilt dat iets, of een bepaalde toestand verandert, maar je moet wel geloven, en je moet verwachten dat we al je verzoeken positief beantwoorden.

Nogmaals, we willen dat je gelukkig, vredig en comfortabel bent, en we willen dat je wilt blijven en het werk blijft doen dat je voor de mensheid doet.

We willen dat jullie je waardig voelen om te ontvangen waar jullie om vragen, want jullie zijn het waard.

En nogmaals, we willen jullie wensen vervullen. Jullie geven ons iets om te doen, iets om ons op te concentreren, iets om mee te creëren, want dan moeten wij aan het werk gaan en de beste manieren vinden om alles waar jullie ons om gevraagd hebben te leveren, terwijl we samenwerken met jullie hogere zelf en jullie gidsen.

Het is zo leuk voor ons, en we zijn altijd in een gevende stemming.

We hoeven niet te wachten op je verjaardag of een andere feestdag om je de geschenken te geven die we zo graag delen.

We houden van jullie en waarderen jullie, en het wordt tijd dat jullie allemaal een gelukkiger leven gaan leiden daar op planeet Aarde. We willen er gewoon deel van uitmaken; we willen gewoon helpen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org